Slika nije pronađena

U teen godinama cure uglavnom vole zločeste dečke jer nam ignoriranje, čudno ponašanje, sebičnost i razne igrice djeluju zabavnije.

`Ja sam joj slao cvijeće, držao ju za ruku i posvećivao joj pažnju. On je pio, ignorirao ju i bio totalni ženskaroš. Pogodite koga je odabrala?`tvrdi jedan status na fejsu.

Srećom, mnoge od nas se vremenom opamete pa zločesti dečki postaju prošlost i igračke za klinke dok se u veze upuštamo s normalnim, dragim i jednostavnim dečkima.

Ako ste se ikad pitali zašto neke djevojke ne padaju na dobrice, evo odgovora:


Njegovo ponašanje čini se neiskrenim

Danas je teško naći iskrenu osobu, a mogli bismo reći i dobru te baš zato se dobar dečko može činiti neiskrenim. Cure će možda misliti da nitko ne može biti toliko dobar osim ako je svetac. Žene očito ne vjeruju dobricama, možemo reći samo- šteta.


Cure misle da su dobri dečki predvidljivi

Kada je netko predvidljiv to mahom znači da je i dosadan. Cure dobrice smatraju dosadnima jer žele uzbuđenje i nepredvidljivog dečka. Zločesti dečki su uvijek izazov što znači da je curama jednadžba otprilike ovakva: predvidljiv dečko plus manjak uzbuđenja jednako `želim zločestog dečka`.


Žele ga 'spasiti'

Žene su stvorene za njegovanje i ne mogu pobjeći od svog majčinskog instinkta koji je uvijek `tu negdje`. Upravo zbog toga često završe sa zločestim dečkima jer misle da će ih njihova ljubav `spasiti` i preokrenuti u dobrog dečka. Naime, to tako ne ide.


Dobri dečki žele ozbiljnu vezu

Ako je curu strah intime i povezivanja s osobom tada će radije izabrati zločestog dečka s kojim to nikad neće ni imati. Dobrica će na kraju htjeti ozbiljnu vezu, koja tragedija je li tako?


Neke cure imaju nisko samopouzdanje

Ne možemo se osjećati ugodno u društvu ljudi koji se prema nama odnose bolje nego mi prema sebi. Puno je djevojaka s niskim samopouzdanjem i baš zbog toga ne mogu preferirati dobre dečke. Dobar dečko će se lijepo odnositi prema curi te njoj to ne bi trebao biti problem.


Dobri dečki nisu toliko šarmantni

Dobrice često ne znaju što reći, a još ako su sramežljivi tada će im manjkati riječi. To nije slučaj sa zločestim dečkima jer oni curama uglavnom govore sve ono što one žele čuti. Premda, nakon nekog vremena svoje ponašanje promijene u čistu sebičnost, a dok on otkrije svoje pravo lice cura je već teško zaljubljena.
dobri dečki dobrice Zločesti dečki Dečki

Još vijesti