Slika nije pronađena

Jednoj djevojci se dogodio incident u avionu dok je putovala – stjuardesa joj je zaprijetila da će ju izbaciti s leta zbog njezine, navodno, neprimjerene odjeće. Djevojka je odmah svoju ispovijest podijelila s pratiteljima na TikToku i na tom videu prikupila više od 2 milijuna lajkova! Na videu je vidljivo kako je djevojka uzrujana jer plače zbog prijetnje od strane stjuardese.

Još jedan incident koji je postao viralan na TikToku opet zbog neprimjernog odijevanja. Naime, jedna djevojka je snimila video na kojem je vidno uzrujana jer joj je stjuardesa u avionu zaprijetila da će ju izbaciti s leta zbog njezinog neprimjerenog outfita. Djevojka na videu plače, a u opis je napisala: 'Nikada se nisam osjećala toliko poniženo, posramljeno, ljuto ili tužno' – napisala je.

Radi se o aviokompaniji Aljaske, a u drugom dodatnom videu je objasnila cijelu situaciju: 'Kada sam ušla u avion, odmah me je zaustavila prije nego što sam uopće sjela, i rekla mi da zakopčam jaknu. Odmahnula sam glavom i počela zakopčavati jaknu, a zatim sam krenula prema svom sjedalu' – rekla je djevojka. No, nakon toga je tek uslijedio pravi incident: 'Nakon toga me je odlučila uhvatiti za ruku i povući natrag, da bi nakon toga počela vikati na mene pred svima. Tu je zapravo glavni problem. Ja nisam imala problema s tim što me zamolila da zakopčam jaknu. Mislim da nije bilo ništa loše u tome što sam imala na sebi, ali ako je željela da ju zakopčam, ja sam to napravila. No, stvari koje su se dogodile nakon toga, pogotovo kada me je zgrabila… To nije u redu' – objasnila je. Djevojka je na sebi imala crni crop top, kratke bijele hlače visokog struka i preko svega toga oversized sivu jaknicu koja joj je prekivala veći dio njezinog tijela.Ovakvi incidenti oko neprimjerenog odijevanja su postali česti, a djevojke ih sve češće dijele na svojim društvenim mrežama. Komentari na tim videima su na strani djevojaka koje su prozvane zbog svojih odjevnih kombinacija: 'Doslovno svaka djevojka se oblači ovako. Žao mi je što ti se to dogodilo' – napisao je jedan pratitelj.

Pogledajte još:

Djevojku istjerali iz automehaničarske radionice zbog neprimjerenog izgleda – jesu li u pravu?

VIDEO: Ne kraće od koljena – smeta li vam školski 'dress code'?

Dress code' za maturalnu zabavu razbjesnio učenice: evo kakve su haljine zabranjene!

outfit neprimjereno dress code tiktok

Još vijesti