2

Zavođenje se čini kao prilično jednostavna stvar, dok ne trebaš nekoga tko ti zapne za oko stvarno i zavesti. Onda odjednom ne znaš niti sastaviti jednostavnu rečenicu, a gdje tek tu osobu oboriti s nogu.

Jesi li stvarno toliko dobra u zavođenju koliko misliš ili si malo previše samopouzdana? Dobro je ako imaš toliko vjere u sebe da misliš kako ti zavođenje ide od ruke, ali može biti da si samo imala sreće ili da si bila toliko loša da je to dečka osvojilo. Vrijeme je da saznaš istinu – je li tvoj stil zavođenja stvarno dobar ili je vrijeme da ga promijeniš? Riješi kviz, odaberi načine na koje bi ti zavela nekoga u stvarnosti i saznaj koliko si zapravo dobra u ovome. Ako i nisi, dobra je stvar da s praksom postaješ majstor, zato samo vježbaj i vježbaj, da budeš spremna kada se pojavi onaj pravi.

Pogledajte još:


KVIZ: Koliko zapravo trebaš imati godina?

KVIZ: Koliko imaš šanse postati bogata u životu?

KVIZ: Hoćeš li zauvijek ostati solo ili te negdje čeka srodna duša?

Kviz

Prilaziš li ljudima ili čekaš da oni naprave prvi korak?

Koliko ti je stresno upoznavanje novih ljudi?

Što je od ovoga način na koji bi ti pokušala nekome upasti u oko?

Misliš li da su uleti dobar način za započeti razgovor?

Koji je po tebi najgori ulet od ovih?

Koju gestu biraš kao dodatak zavođenju?

Koliko te često odbije netko tko ti se sviđa?

Koji od ovih komplimenta najčešće dobiješ od ljudi?

kviztestzabavazavođenje

Komentari

Ing_rid

Ing_rid

11.08.2021.

UUU KOJA ZAVODNICA. Pa kako tebi uopće itko može odoljeti? Imaš sve trikove u rukavu, znaš kada je pravo vrijeme za iskoristiti ih i kome kako prići. Ljudi kojima ide zavođenje mogu jako lako pročitati druge, to im je tajni talent, jer ipak nije lako znati kako uletjeti nekome, a da te ne odbije u prvih par sekundi. Znaš što reći u pravom trenutku, a sigurno ne odmaže niti to što si pozitivna i nasmijana osoba.🤣

Lamija56

Lamija56

11.08.2021.

HM, MISLIŠ DA JE TO ŠTO RADIŠ ZAVOĐENJE? Žao nam je što ti moramo to reći, ali tvoje zavođenje drugi ne doživljavaju na taj način. Imaš previše prijateljski pristup ili šalješ signale koji nisu jasni. Jedna si od onih osoba koja će radije čekati da netko njoj priđe pa zato pod zavođenje računaš pogled ili osmjeh s drugog kraja prostorije. Nažalost, mnogi će to doživjeti samo kao pristojno ponašanje. Moraš biti jasnija kada nekoga želiš osvojiti.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.018
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!