9

Jedan je glazbeni žanr idealan za svakoga, a koji će najbolje predstaviti tvoj karakter? Riješi kviz, odgovori na pitanja o sebi i svojim reakcijama u određenim situacijama i saznaj koji je to žanr najtočniji predstavnik tebe.

Svi mi imamo omiljenog izvođača ili barem omiljene pjesme u nekom trenutku, rijetko tko ne sluša baš ništa i ne voli glazbu. Glazbeni se ukus tijekom godina mijenja kako odrastamo jer počnemo voljeti neke druge stvari ili se družiti s drugačijim ljudima. No, bez obzira na to što slušaš, je li to stvarno glazba koja najviše odgovara tvom karakteru, tj. ona koja bi tebe predstavila kao osobu? Riješi kviz u nastavku i saznaj koja glazba najviše odgovara tvom karakteru – očekuj neočekivano!
I mi smo dobili neočekivani rezultat. Ispalo nam je da nas najbolje predstavlja playlista 'Country Hits'. Ne bismo to nikada rekli, ali ako kviz tako kaže… Nemoj nam zaboraviti reći u komentaru što je tebi ispalo!
Sve playliste koje predlažemo u rezultatima možeš pronaći na Deezeru koji ima posebnu ponudu za sve korisnike mobilne mreže A1 (na bonove i privatnim korisnicima na pretplatu). Moguće je aktivirati A1 Xplore Music by Deezer po najpovoljnijoj cijeni na tržištu i uživati u 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača. Individualni, Deezer Premium model tako je dostupan po najnižoj cijeni na hrvatskom tržištu od 29 kuna mjesečno i nudi najduže besplatno probno razdoblje od tri mjeseca. Jedan korisnički račun može se povezati na tri različita uređaja! A tu je i obiteljski paket, odnosno Deezer Family model, koji neograničeno može koristiti do šest članova kućanstva po zajedničkoj cijeni od 59 kuna mjesečno, odnosno manje od 10 kuna mjesečno po osobi.
Uživaj u hitovima iz cijelog svijeta - napravi svoje playliste ili dozvoli Deezeru da te iznenadi jer on zna što voliš slušati. Podijeli svoje glazbeno raspoloženje i pogledaj što je inspiriralo ostatak Hrvatske!


Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom A1 po najvišim profesionalnim standardima.

testkvizzabavaglazbadeezer

Komentari

Lamija56

Lamija56

25.03.2021.

RAP BANGERS.

vilamarelica

vilamarelica

25.03.2021.

ja sam ovo igrala samo da bi nas uvukli u reklamu

MandaFlasarka

MandaFlasarka

25.03.2021.

New school of pop... Ne hahah🤣. Prije bi bilo New school of POOP🤣

Heavy metal i rock zauvijek!

Aham

Aham

25.03.2021.

DANCE PARTY

So not true.

Ing_rid

Ing_rid

25.03.2021.

Ne hahahaha NEW SCHOOL OF POP
Samo ex yu pjesme!

jednaosoba5

jednaosoba5

25.03.2021.

RAP BANGERS
Ne volim rap.

Lamija56

Lamija56

29.03.2021.

NEW SCHOOL OF POP

Dadamen

Dadamen

30.03.2021.

Strašno je koliko je ovaj kviz promašio moj karakter rekao mi je sasvim suprotno od onoga što jesam. Kaže da mi je idealna muzika Dance party.

Dadamen

Dadamen

30.03.2021.

Strašno je koliko je ovaj kviz promašio moj karakter rekao mi je sasvim suprotno od onoga što jesam. Kaže da mi je idealna muzika Dance party.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

34.448
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!