2

Zaljubiti se u nekoga može biti istovremeno i lijepo i strašno. Lijepo je jer se osjećaš sretno, sve je divno i krasno, ali isto tako, to znači i da ti netko može jako lako slomiti srce ako ne osjeća isto što i ti.

Niti ne primijetiš koliko se jako vežeš za neku osobu dok bez nje ne ostaneš ili dok na tren ne staneš i razmisliš. S druge strane, nekada ti se čak može činiti da si zaljubljena u nekoga, ali kada prođe vrijeme, shvatiš da to ipak nije bilo to i da su te zaslijepile neke druge stvari zbog kojih si pomislila da si zaljubljena. Postoje sitnice koje mogu reći je li u tvom slučaju u pitanju stvarna zaljubljenost ili samo sviđanje. Odgovori na pitanja, riješi kviz i saznaj. Ako se usudiš!

Pogledajte još:


KVIZ: Koje je *neobično* zanimanje idealno za tebe?

KVIZ: Tko zaista zaslužuje vozačku dozvolu? Provjeri svoje znanje o prometnim pravilima

KVIZ: Hoćeš li zauvijek ostati solo ili te negdje čeka srodna duša?

Kviz

Imaš li potrebu praviti se da si netko tko nisi pred tom osobom?

Dogodi ti se nešto super, kome ćeš prvo javiti?

Jesi li mu/joj pričao/la o bivšim vezama?

Osjećaš li se sretno kada si s tom osobom?

Koliko puna dnevno pomisliš na nju/njega?

Osvojiš ulaznice za kino, koga ćeš voditi sa sobom?

Možeš li se zamisliti u budućnosti s tom osobom?

kviztestzabavaljubav

Komentari

dajjmispinaat

dajjmispinaat

29.05.2021.

OSOBA TI SE SAMO SVIĐA, ALI NIJE TO ZALJUBLJENOST. Možda misliš da jesi zaljubljen/a, ali nije to to. Sviđa ti se ta osoba i možda želiš da to bude nešto više od samo sviđanja, ali srce ti nije u tom odnosu. Sviđa ti se možda kako izgleda, privlači te na neki drugi način ili se samo još ne poznajete dovoljno dobro – ali to nije zaljubljenost.

Nebitnasvima

Nebitnasvima

23.06.2021.

ZALJUBLJEN/A SI. Nema uopće dvojbe oko toga, ti si definitivno slika i prilika zaljubljene osobe. Osmjeh ti se magično pojavi na licu svaki put kada vidiš tu svoju osobu, nedostaje ti ako se ne čujete i jedan dan, vidiš se s njima i za godinu dana i nije ti problem reći im i svoje najmračnije tajne. I ono što je najbitnije, osjećaš se ugodno i sretno zbog njih – svaki dan, jer uvijek ti je na pameti.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.480
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!