Harry, Hermione i Ron

HBO ovog je travnja podignuo prašinu službenom potvrdom o početku snimanja nove TV serije o čarobnjaku Harryju Potteru.

Iz televizijske su mreže obećali kako će serija biti vjerna adaptacija kultnih knjiga J.K. Rowling. No fanovima diljem svijeta nije najbolje sjela objava o mogućnosti da neka nova glumačka postava tumači kultne likove Harryja, Hermione i Rona.

Datum izlaska serije za sad je još uvijek nepoznat, ali zato su se strani mediji raspisali o glumačkoj postavi.

Toby Woolf 

Za mladog četrnaestogodišnjeg glumca, koji je ostvario uloge u serijama „Pistol“ i „The Last Post“, nagađa se da bi mogao uskočiti u ulogu novoga Harryja Pottera.

 

 

Bronte Carmichael

Šesnaestogodišnja Britanka ima iza sebe već nekoliko filmova i TV emisija. No pravi fanovi „Igara prijestolja“, možda je se najbolje sjećaju kao jednu od Varysovih ptičica. Mlada Bronte trebala bi biti nova Hermiona.

 

 

Joshua Pickering

Prema nekim teorijama s TikToka, Joshua Pickering će glumiti Rona. Ovaj petnaestogodišnjak također iza sebe ima zapažene filmske uloge, a među najznačajnijima je uloga u seriji „A Discovery of Witches“. 

 

 

Možete li zamisliti da ova ekipa mijenja legendarni trio koji čine Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint?

Ukupno glasova:

 

 

harry potter serija harry potter hbo serija harry potter tko će glumiti novog harryja pottera glumci koji će zamijeniti trio u harryju potteru toby woolf bronte carmichael joshua pickering

Još vijesti