Galerija Bridgerton Bridgerton Bridgerton - 1 +4 Bridgerton - 2

Sada je i službeno, krenulo je snimanje treće sezone serije 'Bridgerton'! Svaka sezona osvoji gledatelje i epizode se pogledaju brzinom munje. Najgori je period dok čekamo sljedeću sezonu koja nikako da dođe.

Svaka je sezona ove serije složena tako da prati ljubavnu priču jednog glavnog lika. U drugoj je sezoni to bio Anthony Bridgerton, a u ovoj koja dolazi, u fokusu će biti Penelope i Colin. Njihova će ljubavna priča biti posebno zanimljiva jer su trenutno na skliskom teritoriju, barem su nas tako ostavili na kraju posljednje sezone. Hoće li završiti zajedno ili će sve ostati samo na prijateljstvu? Morat ćemo čekati novu sezonu! Kada će doći, još se ne zna, ali nemoj se puno nadati, jer snimanja su tek počela.

Slika nije pronađena [HOROSKOP] Koji si lik iz serije 'Bridgerton' s obzirom na svoj znak zodijaka?

Ono što je neke fanove zabrinulo je da nedostaju dvije glavne glumice. Netflix je objavio kratki trailer kojim je najavio da su snimanja krenula i tu smo mogli vidjeti da dolaze tri nova lika, ali i da se dva koja OBOŽAVAMO, nisu pojavila niti jednom u traileru.

Gdje su Daphne Bridgerton i Kate Sharma? Nema ih nigdje u traileru i fanovi su se zabrinuli je li to neka sutpilna poruka da ih nećemo gledati u novoj sezoni? Niti Netflix niti glumice nisu za sada ništa rekli o tome, a Simone Ashley koja glumi Kate, čak je odustala od uloge u 'Sex Educationu', što su svi pretpostavili da je zbog toga da se može fokusirati na 'Bridgerton'.

Sex Education 'Sex Education' se vraća s novom sezonom, ALI dvije glumice već najavile da se one ne vraćaju

Sada više nitko nije siguran je li to razlog ili nešto drugo. S obzirom da nije ništa najavljeno, ponadat ćemo se da ipak nisu otišle. Možda cure samo nisu došle na početak snimanja i u danima koji slijede mogle bi se pridružiti ostatku ekipe. Nadamo se da ćemo ih vidjeti i u novoj sezoni. S obzirom koliko su se gledatelji zaljubili u Kate, bila bi prava šteta da tako brzo ostanemo bez nje.

Bridgerton serija Netflix nova sezona informacije glumci

Još vijesti