Beyonce na turneji

Pop kraljica Beyonce na svjetskoj turneji „Renaissance“ pokazala je obožavateljima što znači riječ „show“. Uz njezine bezvremenske hitove, nastupi su ispunjeni fantastičnim kostimima, plesnim točkama, disko i svim drugim popratnim efektima koji djeluju futuristički i nadrealno. 

Za izvedbu takvih nastupa potrebno je puno rekvizita i ekipe koja time upravlja. No, tko radi, taj i griješi. No, hoće li Beyonce oprostiti pogreške svojim suradnicima?

Internetom se širi viralna snimka Beyonceinog posljednjeg nastupa u Amsterdamu, gdje vidimo poprilično ljutu reakciju pop kraljice na njezine suradnike.

 

 

Beyonce je naime ostala sjediti na vrhu srebrnog konja tijekom cijele izvedbe pjesme, nakon što joj je njezin produkcijski tim zaboravio pomoći da siđe.

Kad su se napokon sjetili da im je kraljica ostala „zarobljena“ na konju, jedan član tima pružio joj je ruku kako bi joj pomogao sići, nakon čega ga je Beyonce dosta ljuto odbila. Odgurnula je ljestve, a onda i članu produkcije dala do znanja da je pusti. 

Korisnici Twittera već nagađaju kako je scenska ekipa dobila otkaz i otišla kući bez novaca nakon ove pogreške.

 

 

 

pogreška na turneji renaissance beyonce ljuta beyonceina ljuta reakcija nastup u amsterdamu beyonce ljuta na produkciju i tim beyonce ostala sjediti na srebrnom konju

Još vijesti