Marcela

Kada saznamo značenje neke pjesme, bolje ju shvatimo i postane nam i draža. Marcela je sada objasnila značenje iza svoje pjesme s kojom će se predstaviti na Dori i svatko se od nas može s njom poistovjetiti.

Ima još nekih mjesec dana do Dore, a iako se čini da je favorit odabran, svašta se još može promijeniti. Tko će pobijediti na Dori ovisi i o pjesmi, ali veliku bi ulogu mogao imati i scenski nastup. Dosadan i bezvezni nastup i netko drugi može zauzeti mjesto favorita. Ove godine ima puno pjesmi koje se natječu, a jedna koja je zapela za uho mnogih je Marcelina „Gasoline“.

Marcela i Baby Lasagna Znamo sve pjesme koje će se ove godine natjecati na Dori – tko su za sada favoriti?

Iako je pjesma na engleskom, a ne na hrvatskom, svejedno bi mogla biti jedan od dobrih kandidata za Eurosong. Sada je Marcela ispričala i o čemu točno pjesma je i sigurno ćeš se i ti pronaći u njoj.

 

 

Pjesma je zapravo podsjetnik koji je Marcela napisala za samu sebe da se podsjeti u teškim trenucima da nema odustajanja i da se mora boriti još jače. Također, kada te netko povrijedi, sigurno se i ti prvo isplačeš, ali onda se u nama probudi ona druga strana koja se želi boriti i dokazati da možeš bolje. Ovo ti može postati himna za dane kada prolaziš kroz neke teške trenutke, da te podigne i da ti onaj „push“ da ustaneš i ideš dalje.

Marcela je pjesmu napisala kao podsjetnik sebi, ali jednako tako može biti i podsjetnik baš svakome. I u tome je čar ove pjesme i ono nešto zbog čega bi ti mogla postati još draža.

Tko je i s kojom pjesmom pobijedio na Dori one godine kada ste se rodili? Severina na Eurosongu 2009. – Igor Cukrov feat. Andrea: Lijepa Tena 2008. – Kraljevi ulice i 75 Cents: Romanca +12 2007. – Dragonfly feat. Dado Topić: Vjerujem u ljubav


 

marcela Dora 2024 pjesma gasoline o čemu je motivirati te za dane kad se osjećaš loše Hrvatska glazba

Još vijesti