Galerija North i Kim +0 Kim se pohvalila o svemu na svom Instagram Storyju

North West rado objavljuje na TikTok računu koji dijeli sa svojom majkom Kim, a tu je već pokazala svoj smisao za humor, kreativne ideje za izradu videa pa i glumačke sposobnosti.

Zasigurno su to uočili i redatelji Paramount Picturesa koji su je angažirali u nadolazećem filmu „PAW Patrol: The Mighty Movie“. Riječ je o nastavaku animirane uspješnice „Paw Patrol: The Movie“ gdje će posuditi svoj glas jednom od animiranih likova.

U ovome će se projektu pridružiti svojoj mami. Podsjetimo, Kim Kardashian već je posudila svoj glas Delores, a to će nastaviti u snimanju drugog nastavka ovog filma, o čemu se pohvalila i na svom Instagramu

No nisu North i Kim jedine iz klana West-Kardashian koje će sudjelovati u snimanju filma, svoju je priliku dobio i Kimin sin i Northin brat, sedmogodišnji Saint West.

Ostalu zvjezdanu postavu čine Kristen Bell, Serena Williams, Christian Convery, McKenna Grace, Lil Rel Hovery i drugi.

 

 

To što će u filmu glasove posuđivati North i Saint West, korisnicima društvenih mreža nije najbolje sjelo. Tako se počela povlačiti tema „nepo-beba“ ili „bebama nepotizma“ što je naziv za djecu poznatih osoba iz showbussinesa, a kojima su sva vrata otvorena, zato jer su im roditelji slavni, utjecajni i bogati.

 

 

„Ništa novo, bogati i moćni i dalje preuzimaju sve uloge. Nije ni čudo što kontroliraju sav narativ koji promiče degeneraciju u društvu“, napisao je jedan korisnik Twittera.

Bez obzira na komentare hejtera, vjerujemo da će North briljirati u svojoj novoj ulozi. 

 

North West dobila ulogu u filmu North West posudit će glas u filmu kći Kim Kardashian

Još vijesti