The Fault in Our Stars

Zamisli da tebi netko kaže neku ovakvu romantičnu izjavu! Na mjestu bi se rastopila! Nisu svi romantični i nekima je romantika bljakić i ne sviđa im se. Ako si ti pak u skupini romantičarki, onda će ti ove rečenice biti nešto najljepše.

Život ti možda ne izgleda kao romantična komedija, ali to ne znači da ne možeš u njemu imati malo (ili malo više) romantike. Moguće je pronaći dečka koji će te tretirati kao princezu i koji će ti reći nešto lijepo kao ove izjave koje smo imali prilike čuti u romantičnim komedijama. Nemoj pristajati na ništa manje od onoga što želiš i misliš da zaslužuješ. Neki ljudi jednostavno nisu romantični, ali kada uđu u vezu s osobom za kojom su ludi, to se može promijeniti! I ti možeš imati svoje filmske romantične trenutke. A dok čekaš svog princa na bijelom konju, prisjeti se s nama nekih od najromantičnijih rečenica koje smo imali prilike čuti u filmovima. Rastopit ćeš se!

Sandro Telling Stories - 12 Instagram profil koji donosi dnevnu dozu pozitive: 12 poruka od Sandra koje svi trebaju čuti

1.Neće biti lako. Bit će jako teško i morat ćemo raditi na tome svaki dan. Ali želim to učiniti jer želim tebe. Želim cijelu tebe, zauvijek. Ti i ja. Svaki dan. (The Notebook)

2.Bojim se otići iz ove prostorije i nikada više u životu ne osjetiti ovo što osjećam kada sam s tobom. (Dirty Dancing)

3.Za mene, ti si savršena. (Love Actually)

4.Naša ljubav je kao vjetar. Ne mogu ju vidjeti, ali ju mogu osjetiti. (A Walk To Remember)

5.Po mom mišljenju, najbolja stvar koju možeš napraviti je pronaći nekoga tko će te voljeti točno takvog kakav jesi. (Juno)

6.Radije bih umrla sutra nego živjela sto života bez tebe. (Pocahontas)

7.Ljubavi moja, ne mogu ti reći koliko sam zahvalna za našu malu beskonačnost. Ne bih ju mijenjala ni za što. Dao si mi zauvijek u malo dana i zahvalan sam za to. (The Fault in Our Stars)

8.Što želiš? Želiš mjesec? Samo reci riječ i bacit ću laso oko njega i povući ga dolje. (It's a Wonderful Life)

9.Bilo je to milijun sitnih stvari koje su, kad ih sve zbrojiš, značile da trebamo biti zajedno, i ja sam to znao. Znao sam to prvi put kad sam je dotaknuo. Bilo je to kao da sam se vratio kući, samo u dom kakav još nisam poznavao. Samo sam je uzeo za ruku da joj pomognem da izađe iz auta i znao sam to. Bilo je poput magije. (Sleepless in Seattle)

10.Ne želim zvučati glupavo, ali sjeti se da je ljubav ono što te je dovelo ovdje. I vjerovao si ljubavi cijelo vrijeme, nemoj sada paničariti. Vjeruj joj do kraja. (If Beale Street Could Talk)

11.Istina je da mi ponekad toliko nedostaješ da to jedva mogu podnijeti. (Brokeback Mountain)

12.Bio je to onakav tip poljupca koji mi je dao do znanja da nikad u životu nisam bio tako sretan. (The Perks of Being a Wallflower)

13.Osvajanje te karte, Rose, bila je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila... jer dovela me k tebi. (Titanic)

14.Bila bi privilegija da mi ti slomiš srce. (The Fault in our Stars)

15.Volim te jako puno, vjerojatno više nego što bi itko ikoga mogao voljeti. (50 First Dates)

Motivacijski citati [HOROSKOP] Koji je tvoj citat dana s obzirom na znak zodijaka?

citati izjave romantične izjave iz filmova romantični filmovi ljubavne izjave najljepše izjave romantika romantične rečenice

Još vijesti