Oppenheimer vs Barbie

Ovog nam ljeta u kina stižu dva velika i dugo najavljivana blockbustera: „Barbie“ i „Oppenheimer“.

Jedina zajednička stvar koja ova dva filma imaju je isti datum njihove premijere – 21. sprnja. No inače je riječ o totalno suprotnim filmovima. Dok jedan prikazuje Barbie svijet u ružičastom, drugi se bavi teškom povijesnom tematikom i prati priču čovjeka koji je osmislio nuklearnu bombu i samim time je odgovoran za stradavanja tisuća ljudi.

Zbog toga što filmovi izlaze u kina na isti dan, ljudi su se na društvenim mrežama podijelili u suprotne tabore. Hoće li prvo pogledati slatku komediju o lutki „Barbie“ ili mračnog, jezivog i strašnog „Oppenheimera“?

 

 

Internet je prepun šala i memova na tu temu, a čini se kako su svi uzbuđeni zbog premijernih prikazivanja ovih dvaju filmova.

 

@.joelbp She’s a Blonde Bombshell! 👱🏻‍♀️ 💣 #barbenheimer #barbie #oppenheimer ♬ original sound - Joel Phillips

 

I tako su nastala dva izraza: „Barbieheimer“ (za one koji će prvo pogledati „Barbie“ pa „Oppenheimera“) i „Oppenbarbie“ (za one koji će napraviti obrnuto).

 

 

Oba filma raspolažu ogromnim budžetima, a glumačku postavu čine zvučna holivudska imena. Oba će imati nevjerojatne vizualne prikaze, napetu radnju i oba imaju cijenjene scenariste i redatelje.

Još malo i natjecanje će biti otvoreno pa ćemo vidjeti koja će od ova dva filma imati veću zaradu na kino blagajnama i na koji će publika bolje reagirati.

Što ćete vi prvo pogledati u kinima?

Ukupno glasova:

 

barbie vs oppenheimer barbieheimer oppenbarbie hoćete li gledati barbie ili oppenheimer tabor oppenheimer i barbie

Još vijesti