Hermiona i Pepeljuga

Za neke filmove se dobro iznenadimo kada shvatimo koliko su stari. To je i normalno jer smo većinu njih gledali kao djeca, a i ovo samo dokazuje koliko vrijeme brzo prolazi.

Niti jedan od ovih filmova nema ispod 15 godina. Najmlađi ima upravo toliko, dok su svi drugi stariji, iako to nikada ne bismo rekli. Popularni su i dan danas jer ih često možemo vidjeti na malim ekranima, bez obzira na njihovu starost. No, ipak smo se za pojedine baš iznenadili jer nikada ne bismo mislili da je prošlo toliko godina od njihovog izlaska.

1.'Harry Potter' (prvi dio) – 21 godina

via GIPHY

Iako je knjiga o Harryju Potteru prema kojoj su snimljeni filmovi izašla i ranije, prvi nastavak ove serije filmova izašao je prije 21 godinu. U pitanju je 'Kamen Mudraca', službeno prvi nastavak koji je prikazan 2001. godine.

2.'Titanic' – 25 godina

via GIPHY

'Titanic' je među onim filmovima za koje smo se najviše iznenadili. Uvijek smo znali da je prošlo već dosta godina od njegovog izlaska, ali već 25?!

Horor filmovi Najstrašniji završeci horor filmova: 13 filmova čiji su krajevi prestrašili i potresli gledatelje

3.'Home Alone' – 30 godina

via GIPHY

S obzirom na to koliko je često na televiziji, za 'Sam u kući' nas ne čudi previše što je toliko star jer imamo osjećaj da je prikazuje već sto godina na TV-u u vrijeme Božića.

4.'The Devil Wears Prada' – 16 godina

via GIPHY 

Anne Hathaway je glumica koja je imala jednu od glavnih uloga u ovome filmu, a upravo ju je ovaj film na neki način i proslavio. No, od njegovog izlaska je također prošlo puno jer je film prikazan davne 2006. godine.

5.'Mean Girls' – 18 godina

via GIPHY

Bez obzira na starost ovog filma, i dalje ga često gledamo, a i rado ga se sjetimo. S obzirom na njegovu veliku popularnost tada, ali i dan danas, čudna je brojka od 16 godina.

To All The Boys Stvari koje su normalne u filmovima, a čudne u stvarnom životu – 22 njih koje ne bi nikada radili

6.'Shrek' – 21 godina

via GIPHY

'Shreka' je sjećamo kao djeca, ali zaboravljamo da niti to više nije jedan od novijih animiranih filmova. Daleko je od toga s obzirom na to da se prikazuje već 21 godinu.

7.'Another Cinderella Story' – 18 godina

via GIPHY

Selena Gomez je u ovom filmu bila tinejdžerica, a s obzirom na to da je stari puno, nismo očekivali da je ovaj njezin film toliko star. Prošlo je čak 18 godina od njegovog izlaska gdje je Selena glumila Pepeljugu, ali u tada, modernijem izdanju.

8.'P.S. I Love You' – 15 godina

via GIPHY

Za ovaj romantičan film mnogi smatraju da je postao kultni s obzirom na to da nema osobe koja nije čula za 'P.S. I Love You'. Niti to nije čudno jer je od njegovog izlaska prošlo već punih 15 godina.

The Fault in Our Stars i Dobby Smrti likova iz filmova i serija koje ljudi ne mogu prežaliti: 10 njih zbog kojih su plakali

Filmovi popis filmova stari filmovi godine prikazivanja

Još vijesti