Pedeset nijansi sive

Je li se i vama već to dogodilo? Sjedite ispred TV-a s roditeljima i tamo se krene prikazivati neki film.

Odjednom iskaču scene golotinje, glavni likovi u akciji, a vama i roditeljima bude neugodno. Tko uopće želi gledati takve filmove sa roditeljima?

Prisjetimo se svih filmova koje nikako ne želimo gledati u prisustvu starijih članova obitelji.

1. 50 nijansi sive

Film prepun eksplicitnih scena između Dakote Johsnon i Jamie Dornana koji je bio zapravo dugoiščekivana adaptacija istoimenog bestselera. Lateks, bičevi i vruće scene iz tzv. „pleasure room“. Teško da biste te scene željeli gledati u prisustvu roditelja.

2. Američka pita

Iako bi je mogli klasificirati kao tinejdžersku komediju, jer prati život i sazrijevanje tinejdžera, zapravo svi nastavci ovog filma obiluju scenama za odrasle.

 

3. Vuk s Wall Streeta

Upotrebe nedopuštenih sredstava, scene orgija i razuzdanih zabava. Ok, ovo je definitivno nešto zbog čega biste mogli promijeniti program, ako ste primjerice u društvu mame.

 

4. Sirove strasti

Erotski triler s Sharon Stone i Michaelom Douglasom u glavnoj ulozi. Scena u kojoj Sharon zavodi policajce vjerojatno je jedna od kultnih scena filmske industrije. Sirove strasti toliko obiluju eksplicitnim scenama da je u mnogim zemljama film prikazan u cenzuriranoj verziji.

 

5. Oči širom zatvorene

Još jedan erotski triler koji prati bračni bar zarobljen u mreži seksualnih opsesija i ljubomore.

 

6. Plava laguna

Film iz 1980. godine, u kojem je tada 15-godišnja Brooke Shields snimala razgolićene scene, izazvao je i prije 40-ak godina mnoge kontroverze.

 

7. Tajnica

Mnogi ovaj film nazivaju pretečom „Pedeset nijansi sive". Maggie Gyllenhaal i James Spader pokazali su kako to izgleda odnos submisivne tajnice i dominantnog šefa.

8. Bilježnica

Iako je ovo romantična drama koja prikazuje ljubav koja ne odolijeva vremenu ili klasnim razlikama, u filmu ima i vrlo senzualnih scena između Ryana Goslinga i Rachel McAdams.

 

filmovi koje ne želiš gledati s roditeljima filmovi sa scenama za odrasle filmovi s eksplicitnim scenama

Još vijesti