Kako izgubiti frajera u 10 dana?

Rijetki su oni koji nisu pogledali slatku romantičnu komediju „Kako se riješiti frajera u 10 dana“.

Kako će ove godine biti punih 20 godina od snimanja i premijere filma, u intervjuu za Vanity Fair glavni glumac Matthew McConaughey otkrio je vrlo čudnu stvar vezano uz prihvaćanje uloge u navedenom filmu.

Naime, uopće bi teško bilo zamisliti nekog drugog glumca u glavnoj ulozi, jer Kate Hudson i Matthew McConaughey su bili i više nego odličan glumački par s dobrom kemijom. No zapravo, malo je falilo da Matthew ne bude u toj ulozi, a bez Matthewa – tko zna bi li film doživio toliku popularnost.

Naime, Matthew je bio vrlo neodlučan oko prihvaćanja uloge Benjamina Barryja.

„Sjećam se kako sam jedne večeri šetao Sunset Boulevardom i razmišljao hoću li to učiniti ili ne i odjednom mi se niotkuda pojavio neki tip, kao neki guru za proricanje sudbine“, otkrio je glumac i rekao kako ga je muška gatara pitala želi li da mu prorekne sudbinu.

„Da, čovječe – naravno!“, prihvatio je tada glumac

„Trenutačno razmišljate o jednom filmu. To je romantična komedija. Morate ovo učiniti ili će to biti jedno od najvećih žaljenja u vašem životu. Bit će to sjajno i nevjerojatno iskustvo i zaradit ćete hrpu novca“, rekao mu je tada ulični prorok.

Matthew je u tom momentu pomislio kako je vrlo vjerojatno netko iz produkcije filma angažirao tog tipa, samo kako bi ga uvjerili da prihvati ulogu.

Nasmijao se i već idući dan ipak prihvatio ponudu. I nije požalio, jer ovaj film spada u jednu od top komedija koje rado pogledamo, pogotovo sada kako se približavamo Valentinovu.

 

Matthew McConaughey Kate Hudson Kako izgubiti frajera u 10 dana susret Matthewa MaConaugheya i gatare

Još vijesti