Garderoba

Iako se to trenutačno ne čini tako, ali proljeće je blizu i vrlo ćemo brzo naše debele zimske jakne i džempere, zamijeniti laganijom garderobom.

S novom sezonom dolaze i novi trendovi pa nas zanima koja će to boja biti apsolutni hit nadolazećeg proljeća.

Prema godišnjem izvješću platforme za internetsku kupovinu Lyst, barbiecore ružičasta bila je najveći trend proljeća 2022. Ako pak pogledamo modne piste i crvene tepihe posljednjih nekoliko tjedana, čini se da će ova sezona biti sezona žute boje, odnosno nijanse zvane „limoncello“.

Nije to ona kričava žuta. Ukoliko se možete sjetiti haljine kakvu je nosila Kate Hudson u romantičnoj komediji „Kako izgubiti frajera u 10 dana“, odmah ćete znati o kakvoj je nijansi riječ.

Čak i da niste ljubiteljica žute, bit ćete oduševljene njezinom nježnijom verzijom, koja se može vrlo lako kombinirati s ostalim bojama. Odlična je za proljeće, jer dolaskom tog godišnjeg doba, volimo i nešto življe nijanse, a ova nas podsjeća na sunce. S druge strane, riječ je o lagano puderastoj nijansi koja je vrlo jednostavna za kombiniranje.

 

Čak i ako ste minimalistica, unošenje limoncello boje u garderobu, donijet će u vaš stil odijevanja malo živosti. Ovakvu žutu možete kombinirati uz druge neutralne nijanse, poput primjerice bijele, čime ćete dobiti prozračnu kombinaciju, savršenu za proljetni dan.

Za one pak najhrabrije, predlažemo dinamičnu kombinaciju komplementarnih boja poput žute i ljubičaste s kojom ćete svakako privlačiti poglede gdje god da se pojavite

 

 

 

limoncello boja limončelo boja boja koja će biti hit proljeća limončelo hit proljeća haljina Kate Hudson Kako izgubiti frajera u 10 dana

Još vijesti