Filmska večer

Stigli smo do kraja godine, a ti si odlučila dočekati Novu godinu u ugodnosti vlastitog doma. Ako si se već opskrbila omiljenim grickalicama i pićem, sada je vrijeme za odabir savršenih filmova koji će dodatno začiniti tvoju novogodišnju večer. U nastavku, predstavljamo ti sedam filmova različitih žanrova koji su idealni za ljude poput tebe i stvorit će nezaboravnu atmosferu kućne proslave.

Romantični filmovi Od prijatelja do ljubavnika: 10 filmova koji će ti dati nadu ako si i ti zapela u friendzonu

1. Ferris Bueller's Day Off (1986)
U ovoj urnebesnoj komediji simpatični Ferris Bueller odluči uzeti slobodan dan iz srednje škole. Ova filmska komedija prati njegove nevjerojatne avanture po gradu, a garantira smijeh i opuštenu atmosferu.

2. To All The Boys I've Loved Before (2018)
U ovoj slatkoj romantičnoj komediji, Lara Jean Covey piše tajna ljubavna pisma koja nekako dospijevaju do svih njezinih bivših simpatija. To All the Boys I've Loved Before prati njene napore da zadrži kontrolu nad situacijom i otkriva slatku priču o ljubavi.


 3. The Perks of Being a Wallflower (2012)
Charlie, introvertirani tinejdžer, pronalazi svoje mjesto među prijateljima u srednjoj školi. The Perks of Being a Wallflower dotiče teme odrastanja, prijateljstva i ljubavi na osjetljiv način, pružajući ti jedinstveni emotivni doživljaj.


 4. Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
Ako voliš superheroje, oduševit ćeš se film. Ovaj animirani film prati mladog Milesa Moralesa koji otkriva svoje superherojske moći te se susreće s drugim Spider-Manovima iz različitih dimenzija.


 5. Mean Girls (2004)
Mean Girls je duhovita tinejdžerska komedija koja prati novu djevojku u srednjoj školi koja se mora nositi s prevelikim intrigama i spletkama. Sa smiješnim dijalozima i zanimljivim likovima, ovaj film će ti osigurati dobar smijeh.


6. The Edge of Seventeen (2016)
The Edge of Seventeen prati život tinejdžerke Hailee Steinfeld koja se suočava s izazovima odrastanja, gubitkom najbolje prijateljice i traženjem vlastitog identiteta. Ovaj film nudi iskrenu perspektivu o tinejdžerskim problemima.


 7.Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Ako voliš avanturističke komedije, "Jumanji: Welcome to the Jungle" će ti pružiti uzbuđenje. Skupina tinejdžera završava u svijetu video igre, što dovodi do smijeha, akcije i neočekivanih prijateljstava.


 Uz ove filmske prijedloge, tvoja novogodišnja večer kod kuće bit će ispunjena smijehom, romantikom i avanturom. Bez obzira na tvoj filmski ukus, ovi filmovi jamče ti nezaboravno iskustvo i uživanje u čarima sedme umjetnosti. Uživaj u filmskom putovanju i sretna ti Novu godinu!

Slavni glumci Izašla ljestvica najboljih glumaca 2023. Pogledaj tko se pozicionirao u top 10

film Nova godina klasik Proslava kuća dom

Još vijesti