Kylie Jenner i Timothée Chalamet

Mjesecima se šuškalo kako su Kylie Jenner i Timothée Chalamet zajedno. No sve su to bili obični tračevi i puka nagađanja. Sve do ovog trenutka kad postoji i više nego jasan dokaz da su njih dvoje u vezi.

Medijska zvijezda i glumac prvi su se puta pojavili skupa u javnosti na Beyonceinom koncertu. Oboje su bili u VIP dijelu, a na snimkama vidimo kako im je društvo pravila i Kyliena sestra Kendall. Dok je glumac bio poprilično ležerno odjeven i s cigaretom u ruci, Kylie je izgledala dotjerano i sređeno u pripijenoj haljini, dok je kosu podigla u punđu. 

 

 

Na koncertu je pao i prvi zajednički poljubac, kojim su se potvrdili medijski natpisi da se njih dvoje druže još od početka ove godine. Tada se Kylie i službeno rastala od Travisa Scotta s kojim ima dvoje djece.

 

 

Nisu samo Kylie i Kendall bile na Beyonceinom koncertu, već doslovce cijeli klan Kardashianovih, o čemu se Kim pohvalila na svom Instagram profilu dijeleći fotografije svoje mame, sestre i djece.

Kako se Kylie i njezin novi dečko više ne sakrivaju od javnosti, čini se kako je klan Kardashian-Jenner bogatiji za još jednog člana obitelji. 

Kylie Jenner i Timothée Chalamet Kylie ima novog dečka Kylie i Timothee poljubac

Još vijesti