Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 +5 Kim Kardashian - 3

Kim Kardashian bila je u Londonu gošća na utakmici Arsenala, a nakon toga je boravila u Parizu gdje je sa sinom Saintom gledala utakmicu između PSG-a i Rennesa.

Možda se pitate kako to da Kim odlazi na nogometne utakmice? Prema pisanju američkih tabloida, Kim snima dokumentarac o nogometu. 

 

 

Svoju je slavu iskoristila kako bi Sainta upoznala s Neymarom i Kylianom Mbappeom. Neymaru je u poruci na Instagramu poželjela brz oporavak, a predsjedniku PSG se zahvalila što je njezinom sinu ispunio snove. 

No, internetom je nakon njezinog posjeta počela kružiti neobična teorija. Naime, navijači su uočili kako je bila gošća Arsenala i PSG-a te kako su oba kluba doživjela neuspjehe i poraze, mada su bili favoriti.

 

 

Arsenal je nakon penala izgubio od Sportinga i tako ispao iz Europske lige.

PSG-u je to bio prvi poraz ove sezone, a s rezultatom 0:2 protiv Rennesa, prekinut je niz od 35 utakmica bez poraza na vlastitom terenu. Sad kad se na stadionu pojavila Kim, PSG je izgubio i time prekinuo serijal pobjeda koje su trajale više od dvije godine.

Ljudi pišu kako je čak i veliki Lionel Messi bio potpuno nemoćan zbog nesreće koju je Kim Kardashian donijela sa sobom i kako su ova dva nogometna kluba bili apsolutni favoriti, a sada su izgubili zbog američke starlete. 

Mnogi nogometni fanovi su otišli tako daleko da traže od uprava klubova zabranu ulaska na stadion američkoj reality zvijezdi. 

 

 

prokletstvo Kim Kardashian Kim Kardashian i nogomet Kim Kardashian donosi nesreću nogometni fanovi zabranili Kim Kardashian

Još vijesti