Tom i Zendaya

Tom Holland u intervjuu za BuzzFeed, otkrio je malo više detalja iz svoje veze sa Zendayom.

Ovo dvoje glumaca upoznali su se na setu filma „Spider-Man“, gdje su glumili tinejdžerski par Michelle Jones-Watson i Petera Parkera. Od 2021. traje njihova ljubavna veza.

Tijekom intervjua, 27-godišnjaka su upitali u čemu je njegova tajna i je li upotrijebio svoju karizmu ili šarm da osvoji jednu od najpopularnijih mladih glumica generacije Z.

„Nemam šarm, nemam karizmu. Moraš se stvarno zaljubiti u mene da bi uspjelo. Nama je vjerojatno pomoglo to što smo zajedno snimali film. Definitivno pomaže kad se likovi koje glumite zaljubljuju jedno u drugo, možete malo zamagliti granice“, otkrio je Holland smješkajući se.

Priznao je da je pomalo zatvorena osoba, ali je istaknuo kako je sada sretan i zaljubljen.

Otkrio je kako mu Zendaya non-stop šalje memove.

„Izbrišem Instagram na nekoliko dana i kada ga vratim da provjerim poruke, dočeka me stotinu memova od nje“, otkrio je mladi glumac priznavši da mu je Zendaya bila simpatija još od djetinjstva.

Bez obzira što su slavni i poznati, Zendaya i Tom ipak nastoje detalje iz svoje veze držati daleko od očiju javnosti.

„Ne mislimo da smo to ikome dužni, to je naša stvar i nema veze s našim karijerama“, rekao je Tom koji će uzeti pauzu godinu dana od glume.

Naime, rad na nadolazećem trileru „The Crowded Room“ u potpunosti ga je iscrpio pa sve što ovaj glumac u ovom trenutku treba je dobar odmor.

Zendaya i Tom Holland tom holland o zendayi kako su se zendaya i tom holland upoznali intervju tomm holland zendaya šalje memove

Još vijesti