Galerija Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 6 +0 Selena Gomez - 7

Selena je svom dokumentarcu „Selena Gomez: My Mind & Me“ otkrila puno stvari koje do sada nitko nije znao o njoj, čak niti njeni najveći fanovi. Pričala je o svim ružnim i teškim iskustvima kroz koje je prošla, ali i nekim pikanterijama.

Nakon što je izašao njen dokumentarac, jasno nam je svima da zapravo znamo samo dio toga o Seleni i njenom životu. Vješto je skrivala neke njegove dijelove, kao i neke veze. Pokazala je 6 godina svog života i pričala o nekim prilično teškim stvarima koje su joj se dogodile i s kojima se morala nositi. Snimke koje su ubačene su prilično intimne i bez filtera. Iako je pokazala puno teških trenutaka kroz koje je prošla i pričala o problemima, ima i nekih pikanterija koje su malo zabavnije. Poput toga u koga je bila zaljubljena u Disney danima! Bila je zaljubljena u Colea Sprousa, ali mu to nikada nije priznala.

Oni koji ju prate već dugo znaju da je postala poznata zahvaljujući ulozi u Disney seriji „Wizards of Waverly Place“. Već je kao mala bila zvijezda, a toga se prisjetila i u dokumentarcu. Posjetila je svoje rodno mjesto i kuću u kojoj je odrasla. To ju je podsjetilo i na njene Disney dane i simpatiju koju je tada imala. 

 

 

Obožavala je njega i Dylana te je čak imala njihova imena ispisana po zidu u sobi. Priznala je kako misli da je presladak i da se nada da on ne misli za nju da je čudak. U vrijeme kada je ona snimala Disneyev „Wizards of Waverly Place“, Dylan i Cole su radili na svojoj Disney seriji „The Suite Life of Zack & Cody“. Putovi su im se presjekli, ali izgleda da nisu postali prijatelji.

Selena Gomez tajna simpatija zaljubljena Cole Sprouse

Još vijesti