Galerija Hailey Bieber Hailey i Justin Bieber Hailey Bieber - 3 +1 Justin Bieber i Hailey

Društvenim mrežama počela se širiti vijest kako je Hailey Bieber trudna i kako ona i Justin slave sretne vijesti na Bahamima.

Ovaj slavni par uskoro će proslaviti petu godišnjicu braka, a mnogi obožavatelji očito navijaju za prinovu u obitelji Bieber.

Pa odakle ljudima povoda i dokazi za ovakve tvrdnje? 

Par se naime zaručio na Bahamima, a kako provode odmor na Baker's Bayu (mjesto na kojem su se i zaručili), obožavatelji pretpostavljaju da su se vratili na mjesto koje za njih ima važno značenje, kako bi opet proslavili nešto važno.

TikTokom kružila je interesantna objava jedne korisnice platforme koja objavljuje pod korisničkim računom @kelseyandcali. Kelsey je 100% sigurna da je Hailey trudna.

 

@musicdramaaa Allegedly Justin Bieber & Hailey are pregnant and celebrating on a yacht. What do you all think, true or no? @justinbieber @haileybieber @selenagomez @kyliejenner .. . . . . . . . . #justinbieber #haileybieber #selenagomez #fyp #dramatiktok #celebritytiktok #jelena #kyliejenner #pregnant #breakingnews #fypシ ♬ original sound - MusicDramaFun

 

„Prvi ste to čuli ovdje. Imam dokaz, ali ne mogu ga još podijeliti. Hailey i Bieber su na jahti u Baker's Baysu na Bahamima i slave trudnoću“, rekla je Kelsey u svojoj objavi.

Video je kasnije obrisan s njezinog računa, ali još uvijek kruži TikTokom.

Uz to, Hailey je nedavno objavila fotografiju na kojoj nosi ružičaste vrpce u kosi i ružičasti eyeliner, što baš nije uobičajeno za nju. Obožavatelji su otišli korak dalje zbog toga i naslutili kako to znači da Hailey čeka djevojčicu.

 

@itsfashiondarling_ OH WOW #haileybieber #justinbieber #fy #pregancy #haileybaldwin #justinbeiber #belieber #foryoupage #viral #thebiebers #jailey #bahamas #foryou #pageforyou ♬ I Feel Funny - Justin Bieber

 

Drugi su pak u komentarima istaknuli kako je Justin nedavno otkazao svoju svjetsku turneju „Justice World Tour“, u sklopu koje je trebao nastupati u SAD-u, Europi, Australiji i Aziji. Zvijezda se ispričala kazavši da odgađa turneju zbog zdravstvenih problema, no obožavatelji se pitaju je li možda trudnoća njegove supruge mogući razlog otkazivanja.

Zbog svega ovog što se događa na društvenim mrežama, američki su tabloidi odlučili malo pomnije pozabaviti se glasinama pa su proučili njezina nedavna pojavljivanja u javnosti.

Tvrde kako su to neistine. Slavni se par još uvijek nije oglasio po pitanju ovih tračeva niti demantirao tvrdnje. 

Nije ovo prvi puta da društvenim mrežama kruže ovakvi tračevi. Manekenka je već jednom odbacivala glasine o trudnoći na svom Instagramu. Prošle je godine podijelila s obožavateljima fotografije svog natečenog trbuha i napisla kako to nije beba, već da ima cistu na jajniku.

Hailey Bieber Zbog šuškanja o trudnoći, Hailey Bieber podijelila fotku svojeg golog trbuha pa objasnila kroz što prolazi

hailey bieber trudna obožavatelji tvrde da je hailey bieber trudna justin bieber otkazao turneju zbog trudnoće tra

Još vijesti