Selfiji s Met Gale

Svakog prvog ponedjeljka u svibnju odvija se najveći i najprestižniji modni događaj godine: Met Gala. Svatko tko nešto znači u svijetu mode, glume, glazbe, sporta, društvenih mreža ili showbusinessa - bit će pozvan u njujorški Metropolitan muzej.

Najveća svjetska imena uspinju se već poznatim stepenicama, pazeći da poziraju pred fotografima i novinarima najbolje što mogu. No, usprkos tome što te fotkaju profesionalci, tko može odoljeti dobrim starim selfijima? Pa nitko te ne može uslikati tako dobro kao što se možeš sam, a to očito misle i zvijezde.

U susret „modnim Oscarima godine“ prisjetili smo se najboljih selfija s Met Gale, a na našem popisu naći će se i neki nastali u kupaonici.

1. Slavni bivši parovi

Ovaj je selfie nastao 2019. Alex Rodriguez fotkao je tada svoju dragu Jennifer Lopez, zajedno s bračnim parom Kardashian-West. JLo je danas s Benom Affleckom, a Kim i Kanye su se rastali.

 

 

2. WC-selfie

Eilzabeth Chambers i Kylie Jenner okupile su ekipu ispred ogledala na WC-u i slikanje je moglo početi. Tu vidimo Kendall Jenner, Kim Kardashian, Lily Aldridge, Paris Jackson, A$AP Rockyja, Brie Larson i Ashton Sanders. „Nema partyja do zahodskog partyja“, napisala je Elizabeth Chambers u opisu fotke, a mi joj vjerujemo. 

 

 

3. Manekenke u kadru i Lady Gaga koja se tu slučajno našla

Te 2016. Lily-Rose Depp, Lily Aldridge, Doutzen Kroes, Stelle Maxwell i Hailey Bieber otišle su također u WC, a Joan Smalls okinula je fotku dok su ljepotice namješteno pozirale u ogledalu. Tamo u pozadini možete primjetiti i Lady Gagu, koja se (moguće) planirala probiti do umivaonika kako bi oprala ruke.

 

 

4. Zoe Kravitz i Lady Gaga koja je tu opet slučajno

Dok je Zoe Kravitz pokušala okinuti savršeni selfie, opet se u pozadini našla Lady Gaga, koja je zapela u gužvi u kupaonici. Sirota Gaga, čini se kao da je nikad nitko ne zove za selfie, nego uvijek završi u tuđim kadrovima neplanirano.

 

 

5. Selfie s partyja

Nakon selfija iz toaleta, evo i jednog koji izgleda kao da je nastao na samom partyju dok zvijezde plešu i zabavljaju se. Na fotki koju je objavio Derek Blasberg, vidimo Miley Cyrus i Ritu Oru kako plaze jezik, Emmu Roberts koja šalje poljubac i Caru Delevigne koja nastoji izgledati ozbiljno. Bilo je to na Met Gali pred točno 10 godina.

 

 

6. Selfie sa…. Svima

Američki reper Lili Nas X bio je 2021. prvi puta pozvan na Met Galu pa je skupljao selfije sa slavnima kao Pokemone. Fotkao se s Billie Eilish, Jackom Harlowom, Yarom Shahidi, Frankom Oceanom, Erykahom Badu i Timotheejem Chalametom.

 

 

 

met gala selfiji s met gale najbolji selfiji s met gale selfiji iz wc-a selfiji slavnih na met gali u wc-u

Još vijesti