Taylor Lautner i Emma Watson

Sve su stizali, i glumiti u serijama i filmovima, po cijele dane biti na setu i ići u školu. Sigurno su imali i neke pogodnosti, ali svejedno, uspjeli su završiti srednju na vrijeme i obrazovanje im nije patilo zbog posla.

Neki su slavni išli normalno u školu, bez obzira što su zvijezde. Većina ih se počne školovati kod kuće ili online, ali ne svi. Ovi su stizali i raditi i ići normalno u školu. Na kraju i završiti tu školu u roku. Sljedeći put kada ćeš se žaliti da ne stigneš učiti ili napisati zadaću, samo se sjeti ovih slavnih osoba. Ako su one sve stigle, možeš i ti! Evo koji su to slavni istovremeno bili zvijezde na setu i obični učenici u školi te kako im je bilo u srednjoj kao slavnim osobama.

Dakota Fanning
Mlada je glumica dobila ulogu Jane u Sumrak sagi, ali to ju nije spriječilo da se redovito i pojavljuje u školi. Bila je i navijačica, a na kraju i maturalna kraljica. Pošto je završila privatnu srednju školu, moguće da su joj išli na ruku, ali svejedno, dolazila je na nastavu kao i svi drugi.

Taylor Lautner
On se već u osnovnoj počeo baviti glumom. Iako tada nije još glumio u filmovima, bio je zvijezda reklama i svi su u školi znali da se bavi glumom. Ipak, to mu je stvaralo probleme, jer su ga drugi zezali, ismijavali i morao se nositi s bullyjima cijelo školovanje.

 

 

Mila Kunis
Počela je snimati „Lude 70-e“ još dok je bila u srednjoj i nije ni htjela čuti ništa o tome da se školuje kod kuće, htjela je to pravo iskustvo. Neki su joj profesori opraštali nedolaske zbog glume, ali profesorica iz biologije se nije dala. Inzistirala je da se Mila pojavljuje na njenim satovima redovito kao i ostali. Iako joj je to bilo naporno, drago joj je da je išla u pravu školu. Ujutro je u 8 bila na nastavi iz biologije, a nakon toga trčala na set.

Lady Gaga i Dua Lipa Povratak u prošlosti: Kako su neke od najpoznatijih slavnih osoba izgledale kad su bile tinejdžeri?

Taylor Swift
Poznata je pjevačica snimala album i išla u školu. Iako je morala promijeniti školu jer oni nisu dozvoljavali toliko izostanaka, na kraju su ipak bili ponosni što je Taylor barem jedno vrijeme išla kod njih. Čak su imenovali dvoranu u školi po njoj!

 

 

Kylie Jenner
Kylie je još uvijek bila u srednjoj kada je njihov reality postao svjetski popularan i kada su sestre počele polako osvajati svijet. I ona je već tada imala hrpu poslova i suradnji koje je morala odrađivati, a zbog kojih joj je patila srednja. Priznala je da se uvijek osjećala jako glupo i jadno jer je bila u zaostatku i dobivala lošije ocijene od drugih. Nije stizala učiti zbog poslova koje joj je mama sređivala.

Tom Holland
Tom je već s 12 godina dobio ulogu u mjuziklu „Billy Elliot“, gdje je bio jedan od plesača. Učenici s kojima je išao u školu nisu bili blagi prema njemu i konstantno su ga zezali i ismijavali. Sva sreća, to ga nije obeshrabrilo da slijedi svoju strast.

 

 

Ashley Tisdale
Počela se profesionalno baviti glumom s 10 godina, ali nije odmah bila planetarno popularna pa joj je to olakšalo. Ima samo lijepe uspomene iz srednje, i za razliku od nekih drugih glumaca, nju nisu zezali zbog toga što se bavi glumom.

Celebovi na faksu Na koji su faks išli Lil Wayne, Kourtney Kardashian ili Ashton Kutcher? Možda i tebi daju inspiraciju za odabir faksa

Selena Gomez
Još jedna slavna osoba koja se počela rano baviti glumom, ali je svejedno išla u školu. Ipak, ako si mislila da su zbog svog zvjezdanog statusa slavni bili popularni, ovo je samo još jedan dokaz da nisu. Selena je bila prava štreberica i družila se samo s jednom osobom. Imala je sreće da je njena rođakinja bila kapetanica navijačica pa je štitila Selenu od bullyja.

 

 

Emma Watson
Iako je išla i u srednju i na faks dok je snimala Harry Potter filmove, nije se osjećala kao zvijezda ili kao netko tko ima poseban status. Nikada ju u školi nitko nije tražio autogram, a bilo je i onih koji su ju na hodnicima zezali i ismijavali zbog uloge Hermione. Znali su joj dovikivati stvari iz filmova i biti bezobrazni.
 

Slavne osobe srednja škola iskustvo kako im je bilo zvijezde u srednjoj tko je bio obožavan tko je bio ismijavan

Još vijesti