Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber Hailey Bieber +3 Hailey Bieber s novom frizurom

Posljednjih se dana pred očima internetske javnosti odvija prava drama na relaciji Selena Gomez – Kylie Jenner - Hailey Bieber, u kojoj su ljudi stali uglavnom na Seleninu stranu, a Hailey i Kylie proglašene negativkama. 

Hailey gubi pratitelje na društvenim mrežama, hejtera njenog lika i djela u komentarima nikad više, a odjednom iskaču mnoge negativne recenzije proizvoda iz njezine beauty linije.

Hailey Bieber Trenutno najomraženija osoba na internetu: Zašto Hailey Bieber gubi fanove brzinom munje?

No, iz ormara i iz Haileyine prošlosti, izvukle su se baš neke ružne stvari. Hailey Bieber na TikToku prozvali su rasistkinjom i ksenofobnom osobom, a taj je zaključak izvučen iz nekih njezinih starijih tvitova.

U jednom je tvitu pred par godina koristila pogrdan naziv za pripadnike afroameričke zajednice, što je pak otkrila jedna žena koja objavljuje na TikToku pod korisničkim računom @theessenceofit7

 

@theessenceofit7 Replying to @Yk.Bubbles🥴💙 #greenscreen #theessenceofit7 ♬ original sound - Black Baddie 🖤

 

„Začepi prije nego te udarim natrag u tvoju zemlju“, glasio je jedan od Haileyinih tvitova. 

Očito da je Hailey bila na nekom ljetovanju i da se sunčala, jer je tvitala kako se u New York vraća druge rase. Očito se željela našaliti kako je jako pocrnila, zbog čega je ova pripadnica afroameričke zajednice osudila zbog takve šale. 

No, nije to sve ružno o Hailey što je isplivalo na površinu. Čini se kako je gospođa Bieber bila nasilnica u školi. O tome je progovorila Kimona Elizabeth u svojoj TikTok objavi.

 

@kimonaelizabeth Im sure she's a nice person now? Right? #bulletproof ♬ Bulletproof - La Roux

 

„Misliš da me možeš povrijediti, Hailey Bieber bila je moj nasilnik u srednjoj školi“ stoji u opisu videa.

„Išla sam u 5. razred. Hailey je bila šesti. Maltretirala me. Srednja je škola puna je djece koja su ili nasilnici, ili su zlostavljana. Nažalost, ja sam bila maltretirana, a te je godine Hailey bila moja nasilnica. Događa se“, rekla je ova djevojka.

 

@kimonaelizabeth

Anyways, save the USPS, defund the police, Black lives matter

♬ original sound - Kimona🤙🏾

 

Naglasila je kako ne traži ispriku od nje niti to radi zato što želi neku slavu.

Za Selenine fanove sad više nema dileme, ovo je dokaz kako je Hailey oduvijek bila „mean girl“ pa je napadaju. Hailey je već prije plakala zbog napada Seleninih fanova, a govorila je i o problemima s mentalnim zdravljem i problemima sa samopouzdanjem, zbog ružnih komentara o njoj.

Hailey Bieber Hailey priznala kako internetski trolovi utječu na njezinu psihu: Za svoje hejtere ima i poruku

 

Hailey Bieber rasistkinja Hailey Bieber školska nasilnica Hailey Bieber i rasističke izjave nove optužbe protiv Hailey Bieber

Još vijesti