Hailey Bieber

Hailey Bieber na svom je YouTube kanalu podijelila video u kojem pokazuje kako se sprema za Valentinovo.

Dok je pokazivala kako nastaje njezin valentinovski makeup look, Hailey je pričala i komentirala o svemu i svačemu: od praznika zaljubljenih, preko nove bob frizure pa do svojeg mentalnog zdravlja.

Priznala je kako voli Valentinovo, ali da razumije kako se ljudi na taj dan mogu osjećati pomalo tužno i usamljeno. No, 14. veljače ne morate tugovati ako ste sami, već možete uživati u druženju sa svojim društvom.

 

„Možete se okupiti sa svojim djevojkama, uživati u večeri, vinu i jesti zaista ukusnu hranu ili gledati romantične filmove“, kazala je Hailey, priznavši da je i sama tako provodila praznik zaljubljenih.

Njezina nova kratka frizura oduševila je obožavatelja. Bila je to svakako hrabra promjena, o kojoj je Hailey, kako kaže, razmišljala tjednima. Kako je nosila ekstenzije, odlučila je odrezati kosu do onog mjesta do kojeg je osjećala kao da je super zdrava.

„To je kosa, narast će mi ponovo. Želim to učiniti. I tako sam sretna što sam to napravila, jer mi se sviđa“, podijelila je i Hailey svoje oduševljenje ovim drastičnim rezom.

Dok se šminkala, komentirala je i svoje mentalno zdravlje, priznajući da se čovjek zbog onoga što je na društvenim mrežama može osjećati depresivno.

„Ne znam što mi je bilo u zadnje vrijeme, ali definitivno sam se osjećala malo potišteno“, priznala je Hailey.

Kao i svi mi, tako i Hailey ima svoje dobre i loše dane. No ono s čim se kao slavna osoba mora nositi jesu česte uvrede, kritike i provokacije trolova. To što ne odgovara na zlobne komentare na društvenim mrežama, ne znači da ih nije vidjela.

Mogla sam pročitati komentare koji su me stvarno zbunili i rastužili. To stvarno duboko utječe na mene, jer se čini jako glasnim i jako intenzivnim i tako da, da – definitivno se borim s time“, podijelila je Hailey kako se stvarno osjeća.

Za sve je internetske trolove ostavila i jednu vrlo pozitivnu poruku.

„Obratite pažnju, hejteri. Nismo ovdje da rušimo jedni druge“, zaključila je manekenka i poduzetnica.

 

Hailey Bieber o mentalnom zdravlju Hailey Bieber o trolovima i hejterima Hailey Bieber i bob frizura Hailey Bieber o Valentinovu

Još vijesti