Kim Kardashian - Halloween 2014

Dok je prošli tjedan bezbrižno snimala selfije, Kim Kardashian nije ni slutila da nije sama kod kuće – kao što je prvotno mislila.

Pregledavajući fotke u svom telefonu, primijetila je sjenu nečega što je izgledalo poput žene.

„Tako sam snimila ovu fotku prošli tjedan dok sam bila sama, a sad sam, pregledavajući telefon – poludjela, vidjevši ženu na prozoru“, napisala je Kardashianka.

 

 

Na fotki vidimo starletu bez šminke, u ružičastoj haljini i velikom neurednom punđom na vrhu glave. Iza nje se na zidu stvarno mogla vidjeti ženska silueta.

Ispod objave joj je ostavljeno tisuće komentara što bi to moglo biti. Od onih koji su uvjereni da je riječ o duhu i tome da je kamerom uhvatila paranormalnu pojavu, do onih koji zbijaju šale na račun reality zvijezde.

Je li Kim imala bliski susret s duhom? Ako pitate neke od sljedećih zvijezda-zasigurno jest. Ovo su neke od slavnih cura koje su iskreno progovorile o svojim susretima s paranormalnim pojavama.

1. Vanessa Hudgens

Tijekom pojavljivanja u „The Kelly Clarkson Showu“ glumica je rekla da je imala „puno susreta s duhovnim bićima tijekom godina“ i kako je jednostavno prihvatila „činjenicu da vidi i čuje neke stvari“.

2. Kendall Jenner

U intervjuu za Vogue 2018. Kendall je otkrila da vjeruje u duhove, jer je doživjela neke poprilično neobične situacije. „U kući u kojoj živi moja mama, Kylie i ja uvijek bismo čule korake na krovu dok nije bilo nikoga kod kuće. Kylien tuš se stalno uključivao, a da nikad nismo znale zašto. Uvjerena sam da je to bio duh“, priznala je Kendall.

 

3. Gigi Hadid

I manekenka je na popisu onih koji su imali iskustva s nadnaravnim. U intervjuu za Vogue otkrila je kako je kao klinka živjela u staroj kući, gdje je ona na tavanu dobila svoju sobu. Znala je čuti čudne zvukove u noći, a onda je saznala da je prije njih u kući živjela neka starica.

4. Lucy Hale

Zvijezda „Slatkih malih lažljivica“ davne je 2010. otkrila kako ima duha u kući. Vrata su joj se često otvarala i zatvarala sama od sebe, a senzor pokreta je svijetlio, čak i kad tamo nije bilo ničeg.

 

5. Ariana Grande

Kad su je u intervjuu za Complex 2013. pitali vjeruje li u duhove i izvanzemaljce, Ariana je otkrila kako je imala iskustva s demonima. Naime, u Kansas Cityju je s prijateljima posjetila ukleti dvorac i groblje Stull, nakon čega je osjećala negativnost, strah i miris sumpora, za što je Ariana uvjerena da je jasan dokaz kako je imala bliski susret s demonima

kim kardashian i duh kim kardashian i paranormalne pojave zvijezde koje su imale susret s duhovima zvijezde koje su vidjele duhove

Još vijesti