Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +0 Kim Kardashian u originalnoj haljini koju je nosila Marilyn Monroe

Uvijek je glamurozna i sređena od glave do pete, ali isto tako, nekada pokaže svojim pratiteljima da je i ona samo čovjek i da ne izgleda uvijek tako. Uzor je mnogim curama zato su ovakve geste kada se pokazuje u prirodnom izdanju za svaku pohvalu.

Iako znamo da ne izgleda uvijek sređeno, zato što ju vidimo uvijek sređenu, to nam je slika Kim Kardashian koju imamo u glavi. Možda je na Instagramu uvijek tip top, ali nemoj misliti da tako izgleda po cijele dane i kada je doma i ništa ne radi. Već je prije puno godina bila iskrena i pokazala svima kako joj izgleda koža kada joj se razbukta kožna bolest koju ima, psorijaza. Sada je reklamirala svoje nove skincare proizvode i tu svrhu skinula svu šminku s lica.

Slavne cure bez šminke i frizure: Evo kako izgledaju kada su totalno prirodne Slavni bez šminke Severina Gigi Hadid +11 Hailey Bieber

Njen brend 'SKKN' ima sve, od tonika preko kreme do gela za čišćenje lica. Kako se pravilno nanose, pokazala je u novom videu. I dok su neki zahvalni za savjete, drugi su oduševljeni njenim prirodnim izdanjem.

 

 

Izgleda odlično! Jako je lijepa i bez šminke, iako se na koži vide male nepravilnosti, nije zbog njih manje lijepa. Sjeti se da Kim ima 41 godinu! Dok neke slavne osobe izgledaju kao druga osoba kada skinu šminku, s Kim to nije slučaj. Izgleda jednako i bez problema bi ju prepoznala i da ju sretneš negdje u ovakvom, običnom, izdanju.

 

 

Svaki put kada ćeš se stresirati jer ne izgledaš dovoljno savršeno i misliš da si ružna, pogledaj fotke celebova bez šminke i vidjeti ćeš da se zabrinjavaš bezveze i da se uspoređuješ s nekim tko ima tonu profesionalno stavljene šminke na lice.

Breskvica i Kim Kardashian KVIZ: Čini se lagano ALI – znaš li koliko stvarno imaju godina ove popularne zvijezde?

kim kardashian bez šminke Prirodan izgled kako izgleda

Još vijesti