Kylie Jenner

Ukrašavanje božićnog drvca omiljeni je dio blagdana. I dok jedni striktno čekaju Badnjak, drugi vole okititi božićno drvce danima i tjednima prije, kako bi čim prije u svojem domu, mogli uživati u božićnoj čaroliji.

No neki toliko obožavaju Božić i blagdane pa im božićno drvce već krasi dom, iako još nismo pošteno ni zakoračili u prosinac. Donosimo ti koje su to svjetske zvijezde već okitile drvca i s time se pohvalile na društvenim mrežama.

1. Millie Bobby Brown

Glumicu je već sredinom studenog u potpunosti obuzeo duh Božića. Na instagramu je tada objavila kako sa svojim dečkom Jakeom Bongiovijem dekorira božićno drvce, dok u pozadini svira pjesma Mariah Carey „All I Want For Christmas Is You“

 

 

2. Kylie Jenner

I dom ove 25-godišnje beauty influencerice zasjao je u božićnom ruhu. Kylie je pokazala svoje božićno drvce koje seže do stropa i koje je ukrašeno bijelim lampicama i mnogobrojnim ukrasima. Posao ukrašavanja zasigurno je bio lakši uz pomoć najmlađih članova Kardashian-Jenner klana koje možemo vidjeti u objavi.

Screenshot/Instagram/kyliejenner

 

3. Reese Witherspoon

Za razliku od Kylie, Reese se odlučila za maleno božićno drvce na kojem je kombinirala crvene i srebrne ukrase. Objavila je selfie na Instagramu i pitala svoje pratitelje „Prerano?“ Ma nikako, Reese, samo se ti veseli i uživaj.

 

 

4. Priyanka Chopra

Glumica je podijelila na svom Instagram Storyju snimku na kojoj prstom pokazuje na svoje božićno drvce, uz natpis „Gore je“. Vrlo je uzbuđena, jer je ovo prvi Božić koju će ona i njezin partner Nick Jonas, proslaviti s njihovom kćerkicom Malti Marie.

Screenshot/Instagram/priyankachopra

5. Stassi Schroeder

Američka fashion blogerica i tv zvijezda podijelila je sa obožavateljima snimku svoje kćeri, pitajući se kad je tako odrasla. Iako je fokus na malenoj Hartford, u pozadini se može vidjeti božićno drvce koje je ukrašeno zlatnim kuglicama i sjajnim žutim lampicama.

 

Božić 2022 kićenje božićnog drvca zvijezde koje su već okitile božićno drvce uraniti s kićenjem božićnog drvca Priyanka Chopra Kylie Jenner stassi schroeder ¸reese witherspoon

Još vijesti