Bella Hadid - prije i poslije

Slavni tinejdžeri i oni koji su u mladim godinama na putu slave, mogu osjećati pritisak da izgledaju savršeno. Dok si tako mlad i osjetljiv, mogu te pogoditi svaka negativna kritika i komentar, napisani na društvenim mrežama ili na naslovnicama tabloida.

Nesigurnost i pritisak da budu savršeni, natjeralo je mnoge zvijezde kojima se danas divimo, da naprave drastičan korak i da odu na plastičnu operaciju u mladim tinejdžerskim godinama. Neke od tih zvijezda žale zbog svojih odluka u prošlosti i otvoreno to priznaju.

Bella Hadid

Ova je manekenka više puta proglašavana najljepšom ženom svijeta zbog svojih predivnih crta lica. U svojem intervjuu za naslovnicu Voguea 2022. Bella je izjavila koliko joj je žao što je operirala svoj nos s 14 godina.

 

 

Kylie i Kendal Jenner

Njihov je život i odrastanje dokumentirano u showu Kardashianovih. Kao mlade tinejdžerice, očito se nisu osjećale dovoljno sigurno ni samopouzdano u vlastitoj koži tako da su već u tinejdžerskim danima krenule sa zahvatima. Od operacije nosa, preko punjenja usana, podizanja obrva do potpune rekonstrukcije lica, a posebice se ti zahvati mogu vidjeti na licu Kylie Jenner. Sama Kylie je priznala kako nikad ne bi dopustila svojoj kćeri da krene s estetskim operacijama tako mlada kao što je to napravila i ona. 

 

 

Ariana Grande

Pjevačica i glumica na javnoj je sceni od svoje 15. godine života pa iako ona to nikad nije priznala, ali obožavatelji su primijetili kako je napravila pojedine zahvate i korekcije na svojem licu. Tako je u tinejdžerskim godinama Ariana podigla obrve i korigirala nos. Neki pak stručnjaci sigeriraju kako je korigirala oblik jagodica i brade, koristeći filere.

 

 

Cardi B

Hip-hop pjevačica priznala je kako je u mladosti išla u ilegalne salone i podvrgavala se tretmanima koje nisu izvodili certificirani stručnjaci, a sve kako bi povećala svoju stražnjicu. S 30 je uklonila biopolimer te upozorila obožavatelje da se nikad ne podvrgavaju takvim zahvatima.

 

 

Blac Chyna

S 19 godina, Angela je išla na tretmane povećanja stražnjice i to kod osobe koja niti nije bila pravi liječnik. U 35. godini života, pjevačica je uklonila silikon iz stražnjice, ali i ostavila važnu poruku ženama. „Samo želim da dame znaju: Nemojte uzimati injekcije silikona. Možete se razboljeti, možete imati komplikacije i umrijeti“, rekla je ona na svojem Instagram profilu.

 

 

 

bella hadid zvijezde koje su išle pod nož tinejdžerske zvijezde koje su išle pod nos zvijezde koje su se operirale mlade

Još vijesti