Galerija Nucci - 3 Nucci - 1 Nucci - 2 +4 Nucci - 3

Jedan od najpopularnijih izvođača s Balkana, Nucci, ne priča često o svom ljubavnom životu i nije netko tko će stavljati vezu na svaku svoju objavu na društvenim mrežama. Evo kakvo je to stanje kod njega na ljubavnom planu!

Igor Panić, poznatiji kao Nucci, ne voli otkrivati previše o svom privatnom životu. Pogotovo kada je u pitanju ljubav! Sve on to drži što dalje od očiju javnosti i do sada, niti jedna njegova djevojka nije bila javna osoba. Koliko god on pokušavao skrivati svoj ljubavni život, što je popularniji, to je to teže izvediva misija. Bio je već povezivan s nekim javnim osobama, ali nikada nije ništa od toga stvarno i potvrđeno.

Selena Gomez - 1 Selena Gomez je otpratila velike zvijezde s Instagrama – njeni se fanovi pitaju što se događa

Kakav mu je ljubavni status i bi li opet bio s nekim tko nije javno poznata osoba? Čini se da trenutno djevojku nema, a je li poznata ili nepoznata osoba, Nucciju je svejedno! Ispričao je za Blic:Možda i nemam djevojku. Ne želim odgovoriti na sva pitanja, želim nešto zadržati i za sebe. Svi smo mi kroz život prolazili kroz različite faze, išli iz veze u vezu… Ne vidim razlog zašto bi se to moralo pratiti samo zato što sam medijska osoba, ali ako bude „ta“ i ako se bude željela medijski eksponirati, svi ćete znati. Ako ne, ja ću to i dalje čuvati. I ja živim život kao svi drugi.“

 

 

Priznao je i da putem društvenih mreža dobiva razne ponude od cura: „Nastupam u klubovima gdje su ljudi uglavnom u nekom pripitom stanju, svatko je imao neke izjave, komentare, želje…Moderno je vrijeme, danas svašta nešto dobivate u inbox na društvenim mrežama. Bit ću kulturan pa neću reći što mi sve dolazi, ali na primjer, jedna djevojka mi je rekla: 'Ja imam dečka, ali hajde ženi me ti, vidi kako izgledam'“.

Nucci - 3 Kako je izgledao Nucci na početku karijere prije 11 godina? Puno drugačije nego danas

nucci Ljubavni život ima li curu bi li bio s fanom balkanski pjevač Ljubavni status

Još vijesti