Jenna Ortega i njezina mama

Natalie Ortega, mama planetarno popularne Jenne Ortege, odlučila je reagirati nakon fotografija koji su razočarali mnoge fanove diljem svijeta, a na kojima je mlada zvijezda uhvaćena kako puši.

Jennina mama ima puno smisla za humor i čini se da baš kao i sve mame, zna što je najbolje za njeno dijete. A kakva bi to bila mama da te ne prekori dok si napravio nešto loše?

Jenna Ortega - 2 Fanovi otkrili lošu naviku Jenne Ortege – i nisu nimalo oduševljeni

Natalia, koja inače radi kao medicinska sestra, na svom je Instagram profilu objavila fotku s memom Golluma iz „Gospodara prstenova“, uz naslov: „Ne vjerujte lažima o tome da su cigarete loše za vas. Pušim gotovo svih svojih 21 godinu i osjećam se odlično“.

screenshot/instagram/natalieortega1

Zatim je Natalia objavila još fotki na kojima podsjeća o štetnim nuspojavama pušenja, kao što su rak, oštećeni zubi, lomljive kosti, što je zapravo javna poruka Jenni da prestane sa štetnom navikom.

Na kraju je Natalie svoje očitovanje lekcije završila memom o majčinstvu.

„Majka je uvijek majka. Ona nikada ne prestaje brinuti o svojoj djeci, čak i kada su sva odrasla i imaju svoju djecu“, zaključila je Natalie.

screenshot/instagram/natalieortega1

 

 

 

mama jenne ortege natalie ortega natalie lopez ortega jenna ortega pušenje jenna ortega uhvaćena dok puši mama jenne ortege očitala bukvicu kćeri

Još vijesti