Lily Collins

Lily Collins, koju obožavamo gledati u seriji „Emily u Parizu“, danas je u sretnom braku s Charlijem McDowellom.

No, prije sretne veze koja je okrunjena brakom, Lily je prošla kroz odnos koji bi se mogao nazvati pravim paklom.

U podcastu „We Can Do Hard Things with Glennon Doylepodijelila je priču o nasilnoj vezi. Dok je bila u ranim dvadesetima, doživjela je emocionalno i verbalno zlostavljanje od svog partnera.

 

 

Kako je rekla, njezin je bivši dečko koristio grozne i omalovažavajuće riječi, zbog čega se njoj srozalo samopouzdanje te je prestala vjerovati u sebe.

„Moja romantično-toksična veza bila je puna verbalnog i emocionalnog zlostavljanja. Postala sam prilično tiha i osjećala sam se sigurno, isključivo u tišini i samoći“, priznala je Lily.

Zbog svih užasnih riječi i manipulacije, 33-godišnjakinja je priznala kako nije bilo narušeno samo njezino mentalno, već i fizičko zdravlje.

„Kao da mi je koža gorjela. Imala sam napadaje panike pa sam dobila i infekciju bubrega. Pojavile su se neke čudne fizičke manifestacije i kao da je tijelo govorilo da to nije mjesto na kojem bih ja trebala biti“, rekla je Lily.

 

 

Od te je destruktivne veze prošlo 10 godina, a zahvaljujući svom suprugu, ponovno joj se vratila vjera u zdravu ljubav.

Sada imam svog divnog muža koji me podržava. Komuniciramo i razgovaramo baš o svemu“, rekla je glumica.

Lily nije otkrila identitet svog bivšeg dečka, koji je po nju bio toliko toksičan, a proteklih su je godina tabloidi povezivali s raznim glumcima, poput Zaca Efrona, Chrisa Evansa, Taylora Lautnera i Nicka Jonasa.

 

Lily Collins o nasilnoj vezi Lily Colins o bivšem dečku romantično-toksična veza Lily Collins zlostavljanje u vezi

Još vijesti