Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +4 Kim Kardashian

Osim što nas je zadivila svojim outfitom, Kim Kardashian je na Met Gali otkrila kako se priprema za svoju ulogu u dvanaestoj sezoni kultne serije „Američka horor priča“.

„Počinjemo snimati moj dio krajem ovog mjeseca, ali produkcija je već počela s radom i tako sam uzbuđena“, rekla je reality zvijezda za američki portal Variety.

Novinar ju je tražio da kaže nešto više o svojoj ulozi, a ona je ostala poprilično samozatajna.

 

 

„Stvarno je zabavno izaći izvan svoje zone komfora, isprobati nešto novo i rasti. Tako sam uzbuđena zbog tog iskustva“, otkrila je Kim.

No, u kratkom je intervjuu otkrila da uzima i satove glume, kako bi se čim kvalitetnije pripremila za ulogu u seriji.

No, nije ovo prva Kimina glumačka uloga. Do sada je imala manje uloge u filmu „Disaster Movie“ iz 2009. Glumila je samu sebe u seriji „How I Met Your Mother“, „30 Rock“ i „Two Broke Girls“, no ovo u što se upustila je njezin prvi pravi i veliki glumački angažman. 

Kroz ovaj projekt radit će s Emmom Roberts i Carom Delevingne. Serija se temelji na romanu Danielle Valentine „Delicate Condition“, koji će biti pušten u prodaju tek od 1. kolovoza. Riječ je o zastrašujućem scenariju u rangu „Rosemaryne bebe“ koji bi premijerno trebao biti prikazan ovog ljeta. 

Kim Kardashian o glumačkoj ulozi Kim Kardashian o seriji Američka horor priča Kim Kardashian glumi Kim Kardashian glumi u seriji Kim Kardashian na tečaju glume

Još vijesti