Kim Kardashian i njezin dom iz snova

Veliki planovi Kim Kardashian za izgradnju njezinog doma iz snova u obliku svemirskog broda, doživjela je neuspjeh.

Kako piše američki The Sun, nesvakidašnja vila u Palm Springsu nije dobila potrebna odobrenja do 29. lipnja, odnosno do datuma kada joj je istekao i zahtjev za građevinskom dozvolom.

Kim je prvi puta podnijela zahtjev za izgradnju još 2021. godine. Izgradnja kuće zaustavljena je 2022. zbog dodatnih izvješća o protupožarnoj sigurnosti građevine te izgradnje bazena.

 

 

Kim se udružila s poznatim arhitektom Tadaom Andom, dobitnikom prestižne Pritzkerove nagrade, kako bi oživjela svoju futurističku viziju. U objavi na Instagramu, Kim je izrazila svoje uzbuđenje zbog suradnje s arhitektom, opisavši sve kao „projekt iz snova“, na kojem su radili posljednje dvije godine.

U prošlogodišnjem intervjuu za Vogue, Kim je svoje idealno prebivalište opisala kao nešto s mnoštvo „betona, sivih tonova i pravog zena“. Kuća je trebala imati bazen, spa, galerijski prostor, dva dizala, kino, a njezino četvoro djece bi imala svako svoju spavaću sobu s kupaonicama.

S neto vrijednošću od 1,2 milijarde dolara, Kardashianka je nedavno zaslužila mjesto na Forbesovoj listi najbogatijih žena u SAD-u koje su svoje bogatstvo stekle same.

 

 

kim kardashianka i dom iz snova kim kardashian i kuća u obliku svemirskog broda kim kardashian i građevinska dozvola kim kardashian gradi kuću arhitekt tadao ando pritzkerova nagrada

Još vijesti