North West i Rihanna

North West rado objavljuje videosadržaje na TikTok računu koji dijeli sa svojom mamom Kim Kardashian. Iako ima tek devet godina, već je prava zvijezda ove platforme i redovito svojim objavama nasmijava milijune pratitelja.

Očito da je North velika obožavateljica Rihanne, jer kako je pjevačica 20. veljače proslavila svoj 35. rođendan, North je povodom toga odlučila rekreirati djelić njezine koreografije sa Super Bowla.

U svemu joj je pomogla Monroe, desetogodišnja kći glazbene dive Mariah Carey. Monroe je bila odjevena u crvenu bomber jaknu i glumila Rihannu, dok je North bila odjevena potpuno u bijelo, nosila naočale i izvodila plesne pokrete, baš kao i Rihannini plesači na pozornici. Vesele djevojčice su tako skinule jedan od najviralnijih dijelova nastupa.

@kimandnorth We love you @rihanna ♬ Dry Me ah deserrrrt him - 𝐕

„Volimo te, Rihanna. Sretan rođendan, xoxo, Roe i North“, stoji u opisu videa. Ako je Rihanna vidjela ovu rođendansku čestitku, vjerujemo da joj se svidjela.

Osim videa u kojem čestitaju Rihanni rođendan, djevojke su ubrzo objavile i sljedeći, gdje se u kadrovima pojavljuju njihove slavne mame. Čini se da je prijateljstvo North i Monroe, zbližilo ujedno Mariah i Kim. 

 

@kimandnorth

It’s a wrap! But never for us!

♬ its a wrap for you baby. - 𝖒𝖈𝖆𝖗𝖊𝖞𝖆𝖚𝖉𝖎𝖔𝖘

 

North West skinula Rihannin nastup North čestitala Rihanni rođendan rođendanska čestitka Rihanni kći Mariah Carey nastup sa Super Bowla

Još vijesti