Katy Perry

Katy Perry jedna je od holivudskih zvijezda koja je prisustvovala svečanoj ceremoniji krunidbe kralja Charlesa III i njegove supruge Camille.

Možda je Charles u subotu postao kralj, ali je zato i Katy postala kraljica, i to kraljica memova. Svojim je naime (ne)zgodama zabavila sve one koji su pratili krunidbu u Westminsterskoj opatiji.

Katy je bila odjevena u komplet boje lavande s potpisom Vivienne Westwood. Na glavi je imala ogroman šešir s mrežicom, a na nogama vrtoglavo visoke štikle zbog kojih je izgubila ravnotežu i umalo poljubila pod.

Ljudi su joj se smijali zbog tih fotki. No najzabavniji trenutak je onaj u kojem se pjevačica mučila pronaći svoje mjesto u crkvi, što je ekipu s društvenih mreža inspiriralo za brojne memove. Zbog toga što je na krunidbi izgledala totalno izgubljeno, postala je i viralna.

 

 

„Ja dok prolazim kroz bar, bez naočala“, napisao je jedan tviteraš

Katy se nije naljutila na fore s interneta, već se i sama našalila na svoj račun, objavivši fotku s krunidbe na Instagramu i nazvavši samu sebe "Lavender Lost Girl".

Inače, Katy je zajedno s Lionelom Ritchijem i Andreom Bocellijem bila glavna izvođačica na koncertu nakon krunidbe kralja Charlesa. 

katy perry meme katy perry nezgode na krunidbi kako je katy perry postala meme katy perry na krunidbi charlesa