Katy Perry

Katy Perry jedna je od holivudskih zvijezda koja je prisustvovala svečanoj ceremoniji krunidbe kralja Charlesa III i njegove supruge Camille.

Možda je Charles u subotu postao kralj, ali je zato i Katy postala kraljica, i to kraljica memova. Svojim je naime (ne)zgodama zabavila sve one koji su pratili krunidbu u Westminsterskoj opatiji.

Katy je bila odjevena u komplet boje lavande s potpisom Vivienne Westwood. Na glavi je imala ogroman šešir s mrežicom, a na nogama vrtoglavo visoke štikle zbog kojih je izgubila ravnotežu i umalo poljubila pod.

Ljudi su joj se smijali zbog tih fotki. No najzabavniji trenutak je onaj u kojem se pjevačica mučila pronaći svoje mjesto u crkvi, što je ekipu s društvenih mreža inspiriralo za brojne memove. Zbog toga što je na krunidbi izgledala totalno izgubljeno, postala je i viralna.

 

 

„Ja dok prolazim kroz bar, bez naočala“, napisao je jedan tviteraš

Katy se nije naljutila na fore s interneta, već se i sama našalila na svoj račun, objavivši fotku s krunidbe na Instagramu i nazvavši samu sebe "Lavender Lost Girl".

Inače, Katy je zajedno s Lionelom Ritchijem i Andreom Bocellijem bila glavna izvođačica na koncertu nakon krunidbe kralja Charlesa. 

katy perry meme katy perry nezgode na krunidbi kako je katy perry postala meme katy perry na krunidbi charlesa

Još vijesti