Justin i Hailey Bieber

Justin Bieber prisustvovao je US Openu u New Yorku sa svojom suprugom Hailey Bieber. Gledajući teniske mečeve, par je cijelo vrijeme izgledao više nego dobro raspoložen.

Osim osmijeha na njihovim licima i dobrog raspoloženja, ljudima je za oko zapelo to što napokon imaju „matching outfite“. Oboje su bili u crno-bijelim kombinacijama. Oboje su imali kožne crne jakne. On je imao bijelu majicu, a ona bijelu mini haljinu i djelovali su modno usklađeni.

 

 

I više je nego očito kako su do Justina doprle kritike fanova diljem svijeta kada se na predstavljanju Haileyine nove kozmetičke linije pojavio kao da se upravo probudio. Podsjetimo, dok je Hailey na tom važnom poslovnom događaju došla tip-top sređena (u crvenoj haljini, štiklama i full makeup-om), Justin je pored nje hodao u trenirci i kroksicama, poprilično neurednog izgleda. Sve je to bio dobar materijal, da postanu internetski meme i predmet ismijavanja. 

Justin i Hailey Bieber Svi ih ismijavaju: Hailey i Justin na dobrom su putu da postanu internetski meme

Prošlog su tjedna pljuštali kometnari kako njih dvoje nikad nisu modno usklađeni i kako je ovakvim ponašanjem i neprimjerenim dress codeom Justin zapravo iskazao nepoštovanje prema Hailey.

Čini se kako i Justin čita komentare fanova na društvenim mrežama, jer nakon tog je događanja, nedugo zatim objavio slatke fotke s Hailey na svom Instagram profilu i na sljedećem je zajedničkom izlasku napokon svoj outfit uskladio sa supruginim.

 

 

justin bieber i hailey bieber justin i hailey modno usklađeni matching outfit US Open u New Yorku trenirke i kroksice

Još vijesti