Justin i Hailey Bieber

Fanovi su već primijetili kako je modni izričaj Hailey i Justina totalno drugačiji. 

Dok se Hailey trudi izgledati lijepo i elegantno, Justin je više pobornik ležernog stila odijevanja pa mu nije strano doći i na neka svečana događanja u ležernim trenirkama. Posljednje njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti nasmijalo je Internet i društvene mreže, a njih su dvoje ubrzo postali dobar materijal za meme.

 

 

Haileyin skincare brend Rhode organizirao je svečanost povodom predstavljanja nove linije proizvoda. I dok je Hailey bila u divnoj crvenoj haljini, našminkana, u štiklama i sređena „tip-top“, Justin je iza nje izgledao kao da se tek probudio i ide u jutarnju šetnju s psom oko kvarta.

Ljudi po društvenim mrežama komentiraju kako njih dvoje izgledaju kao da ne idu na isti događaj. Jedna je tviterašica napisala kako bi ga na njezinom mjestu ostavila u autu i prikupila pregršt lajkova. 

 

 

TikTokerica Olivia Layne čak se i detaljnije pozabavila prijašnjim modnim izdanjima ovog para u objavi, koja broji nekoliko milijuna pregleda. Možda su Hailey i Justin karakterno srodne duše, ali njihov smisao za modu je definitivno drugačiji. 

 

@olivialayne6 I always have so many questions when I see their outfits together 🤨📸 #popculture #popculturenews #haileybieber #justinbieber #haileybieberstyle #streetstyle #paparazziwalk #haileybieberstreetstyle #fyp #fypシ #greenscreen ♬ Wii - Mii Channel - Super Guitar Bros

 

 

Hailey i Justin Bieber modno neusklađeni par on u trenirci ona u štiklama

Još vijesti