Hailey Bieber i Selena Gomez

Selena Gomez na svom je Instagramu objavila slike iz studija u Parizu. Na crno-bijelim fotkama vidimo zvijezdu kako sjedi ispred mikrofona, što je zapravo nagovještaj da bi sljedeći glazbeni album mogao stići i prije nego što smo mislili.

Iako su joj mnogi fanovi i kolege čestitali i pisali kako jedva čekaju, odjeljak za komentare bio je ispunjen i govorima punima mržnje. Mnogi su hejteri pjevačicu nazvali nevažnom i optužili je da glumi žrtvu.

 

 

„Prestani izigravati žrtvu, to je odvratno. Imaš 30, odrasti“, napisao je jedan

„Majstorica manipulacije“, napisao je drugi, optužujući je da je ljubomorna na Hailey i svog bivšeg dečka Justina Biebera.

Zbog svega ovoga, odlučila je reagirati i sama Hailey. Na svom je Instagramu zamolila ljude da prestanu ostavljati „gadne komentare“.

„Ako ostavljate zlobne ili nepristojne komentare u moje ime na bilo čijim objavama, samo znajte da to ne želim niti ikada podržavam ili odobravam komentare pune mržnje ili zlobne komentare“, napisala je manekenka i osnivačica kozmetičke linije.

„Molim vas, budite ljubazni ili nemojte ništa govoriti“, zaključila je Hailey.

 

screenshot/instagram/haileybieber

Ovime je Hailey na neki način „vratila“ Seleni uslugu, tako što je stala u njezinu obranu. Ne zaboravimo kako je Selena već jednom svoje fanove zamolila da ne ostavljaju ružne komentare na Haileyinom profilu.

Oko ove dvije cure stalno se vrte glasine o svađi i drami, još od 2018. godine otkako se Hailey udala za Seleninog bivšeg dečka Justina. Fanovi jedne i druge obično budu brutalni u svojim komentarima i međusobno se napadaju po društvenim mrežama.

Hailey, Taylor i Selena Hailey Bieber na ružan način pokazala što misli o Taylor Swift: Reagirala Selena Gomez, zbog provokacija Kylie Jenner

 

hailey stala u obranu selene Hailey Bieber i Selena Gomez hailey zamolila fanove selena gomez pariz selena gomez novi album selena gomez i hejteri

Još vijesti