Kylie Jenner i Bella Hadid

Kylie Jenner na Instagram je profilu podijelila objavu u znak potpore Izraelu, nakon napada palestinske organizacije Hamas, koji su za sobom ostavili mnogo mrtvih.

„Sada i uvijek stojimo uz narod Izraela“, glasio je tekst na slici, kojeg je Kylie podijelila na svom Instagram Storyju.

Screenshot/Instagram Story Kylie Jenner

Međutim, Kylie je brzo požalila izražavanje potpore Izraelu i komentiranje političke situacije na Bliskom istoku. Kroz nekoliko sati, obrisala je svoj Instagram Story, nakon što su joj objave na toj društvenoj mreži postale preplavljene slikama palestinskih zastava i pozivima ljudi da je prestanu pratiti.

 

 

„Kylie Jenner nema pojma što se događa između Izraela i Palestine. Trenutno bi slave osobe trebale samo osuditi ratne zločine koje se događaju s obje strane“, glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter), dok su drugi bili još brutalniji i tvrdili kako Kylie zasigurno ne bi znala na karti svijeta niti pokazati gdje se to Izrael nalazi.

Fanovi su se počeli pitati hoće li ovakva Kyliena objava izazvati svađu između nje i Belle Hadid. Naime, otac Belle Hadid je iz Palestine pa je Bella puno puta i preko društvenih mreža izražavala potporu narodu Palestine.

 

 

„Slušaju li se te slavne osobe dok razgovaraju? Kada Bella govori o Palestini i o tome da je Palestinka, zna li Kylie Jenner što to znači“, pitao se jedan korisnik društvene mreže X. 

 

 

Kylie Jenner bella hadid kylie jenner izrael izrael Hamas napadi u izraelu Palestina bella hadid palestinka potpora izraelu potpora palestini bella hadid i kylie jenner

Još vijesti