Romain Gavras i Dua Lipa u Cannesu te Anwar Hadid

Dua Lipa na Filmskom festivalu u Cannesu prvi se puta u javnosti pojavila sa svojim novim dečkom Romainom Gavrasom. Kemija između pjevačice (27) i francuskog redatelja (41) više je nego očita i čini se da uživaju u vezi.

No, ipak svi ne dijele jednako oduševljenje novim zvjezdanim parom. Među njima je i Anwar Hadid, bivši dečko Dua Lipe, s kojim je bila u vezi od 2019. do 2021. godine.

Iako su pjevačica i mlađi brat popularnih sestara Hadid prekinuli pred dvije godine, više je nego očito da je Anwar još nije prebolio. Na svojem je Instagram profilu objavio storyje koji su zabrinjavajući i djeluju poput prijetnje. 

Instagram/anwarhadid

Podijelio je svoj turobni selfie s podosta uznemirujućom porukom: „Pokušavam ga ne pronaći i ubiti“. Zatim je objavio još jednu fotografiju sebe u ogledalu, popraćenu objavom: „Ne mogu disati“.

Sve su se te objave na Instagramu pojavile paralelno s objavljivanjem prvih fotografija s crvenog tepiha Dua Lipe i Romaina Gavrasa pa su Anwarovi pratitelji iskazali zabrinutost zbog njegovih ljubomornih ispada.

Na Instagram objavama mnogi su mu komentatori poručili da ostavi pjevačicu na miru i krene dalje sa životom.

Inače novi dečko Dua Lipe vrlo je poznat u Francuskoj, a dosad je surađivao sa zvijezdama poput Miley Cyrus i Kanye Westa, kojima je režirao spotove. Ovaj Parižanin bivši je dečko Rita Ore, a ljubavna romansa s Dua Lipom traje navodno od veljače ove godine. 

 

 

dua lipa i anwar hadid anwar hadid ispadi ljubomore anwar hadid prijetio dečku dua lipe dua lipa na filmskom festivalu u cannesu dua lipa i novi dečko dua lipa i romain gavras

Još vijesti