Travis Kelce i Taylor Swift

Taylor Swift i Travis Kelce novi su par zvjezdane scene. Paparazzi i obožavatelji posvuda ih prate pa su ih tako pomno pratili i tijekom njihovog romantičnog vikenda u New Yorku.

Jednom je gestom Travis osvojio simpatije mnogih i pokazao što znači biti džentlmen. Nogometaš i pjevačica snimljeni su kako dolaze u jedan njujorški restoran. Prilikom dolaska, Travis je izašao prvi iz auta. Taylorin zaštitar htio je otvoriti vrata automobila i pomoći pjevačici da izađe, no tu je uskočio Travis.

 

@people And we can’t even get a text back?! #TravisKelce #TaylorSwift #SNL #SaturdayNightLive #ErasTour #KanasCityChiefs ♬ TAYLOR MASHUP 13 MINUTES - Jann 🦋 (Taylor's Version)

 

Očigledno je kako je rekao zaštitaru da će on preuzeti njegov posao. Otvorio je vrata automobila i pomogao Taylor da izađe iz njega. Dok su kretali prema restoranu, nogometaš je pjevačicu nježno pridržao oko struka kako bi joj barem malo olakšao hodanje u vrtoglavo visokim petama.

Nemamo što drugo reći, osim „dečki, gledajte i učite od Travisa“. Ispod videa, ljudi su ga hvalili zbog njegovih manira, od načina na koji je zamolio zaštitara da mu dopusti izvesti Taylor pa do samog ophođenja prema svojoj djevojci. 

Jedna je TikTokerica čak i napisala kako je Travis sve ono o čemu je Taylor pisala u svojim pjesmama, a to je možda upravo i pronašla baš u ovom nogometašu. 

Travis Kelce i Taylor Swift Dečka Taylor Swift zezaju da je pjevačici ukrao zavjese i obukao ih: Što mislite o ovom outfitu?

travis kelce i taylor swift džentlmen gledajte i učite veza taylor swift i travis kelce

Još vijesti