britney spears

Britney u posljednje vrijeme ima neke prilično čudne objave na Instagramu koje njene pratitelje ostavljaju jednako u čudu i zabavljene, koliko ih i zabrinu. Kada je pokazala svoj kostim za Noć vještica...

Da, malo je šokantno kada ovakva fotka izleti na Instagram feedu, ali koliko god Britney još jednom zabrinula svoje pratitelje kostimom koji je osmislila za Noć vještica, mora joj se i priznati da je ideja genijalna. Ovakav kostim još nismo vidjeli. Vjerojatno zato što je čak i za Halloween malo previše morbidan, ali je svakako u temi. Britney se zamaskirala u žrtvu ubojstva.

Ležala je u krvi, s lisicama na rukama – fotka izgleda prilično realno. Mnogi su se složili u komentarima da je ovo top ideja i drugačija, što svakako je, ali su mnogi ostali i zgroženi jer je ipak malo previše. Čak se toliko potrudila da je osmislila i cijelu krimi priču koju je napisala u opisu objave. 5 za trud!

Usput je na kraju otkrila i svoju omiljeni horror seriju koju je nedavno pogledala i koju preporučuje svima. Pa ako nisi pogledala i ne znaš što bi gledala, 'Locke & Key' je preporuka Britney Spears.

Pogledajte još:

Neočekivani prekid: Gigi Hadid i Zayn više nisu zajedno! Zna se i razlog – situacija nije ni malo lijepa

Osam situacija iz 'Sumraka' koje uopće nemaju smisla – a koje su samo pravi fanovi skužili

Dua Lipa je objavila selfi bez šminke – i izgleda još bolje nego kada nosi šminku [FOTO]

kostim halloween noć vještica britney spears