Mlada djevojka

Kada iz dana u dan radiš iste stvari, bez ikakve promjene i novih iskustva, život će ti se pretvoriti u rutinu. Činit će ti se da svi imaju zabavniji život od tebe. Evo kako to promijeniti!

Nema veze koliko imaš godina, pasti u rutinu možeš i sa 18 i sa 25, kao i sa 45! Društvene mreže nam svakodnevno serviraju tuđe živote koji se čini tako zabavni, tako uzbudljivi, tako dobri i toliko bolji od našeg dosadnog života. Kao prvo, nadamo se da si svjesna da to što vidiš na Instagramu i TikTok prikazuje samo jedan mali dio života te osobe. Ipak, ako se osjećaš loše i dani su ti dosadni te želiš upgrejdati svoj život i učiniti ga zabavnijim, imamo 15 načina kako to možeš napraviti! Ne moraš krenuti raditi sve ovo kako bi učinila život uzbudljivijim već izaberi nekoliko stvari koje se tebi sviđaju i kreni ih ubacivati u svoju svakodnevicu.

1.Pronađi novi hobi
Razmisli o tome kakve aktivnosti voliš, malo istražuj i pronađi svoj novi hobi! To ne mora biti neka aktivnost na koju se treba upisati i koja se plaća, već to može biti i nešto što možeš raditi od doma.

2.Prihvati pozive kada te netko negdje pozove – čak i kada misliš da to nije za tebe
Prihvaćaj pozive! U najgorem slučaju, ako ti negdje bude baš jako loše, možeš se ispričati i otići ranije doma. Više ćeš se puta ipak iznenaditi kada vidiš koliko se zabavljaš.

3.Pokreni neki svoj mali projektić sa strane
Možeš krenuti snimati za društvene mreže, početi raditi na svom glow up-u, volontirati… što god! To će ti dati nešto novo svakodnevici i usput ćeš raditi nešto dobro za sebe.

Ispijanje kave Loše odluke koje moraš donijeti barem jednom da naučiš lekciju – ovih 15 gluposti ćeš i ti napraviti

4.Svaki mjesec pronađi neku novu aktivnost koju još nikad nisi radila i radi nešto po prvi put
Treba ti 12 stvari koje nikad nisi radila, sigurno ih toliko možeš pronaći. Rasporedi ih po mjesecima i svaki mjesec ispuni jednu. Tu možeš staviti bilo što! Daj mašti na volju.

5.Napiši svoju bucket listu i kreni ispunjavati stvari s nje
Stavi na nju neke veće i neke manje stvari tako da ih možeš krenuti ispunjavati i kroz neko vrijeme vidjeti napredak.

6.Otputuj negdje
Primjerice na ljeto! Ne mora to biti dugo niti negdje daleko. Čak i izlet do obližnjeg grada može biti zabavno iskustvo.

7.Javi se frendici ili frendicama i organiziraj tematski party ili ih pozovi na neko drugo druženje
Nemoj uvijek čekati da se drugi jave tebi. Javi se ti njima! Pozovi frendice kod sebe na tematski party ili im se samo javi da odete na brunch, u šetnju ili na kolače.

8.Promijeni svoj stil odijevanja i svoj izgled
Kada si izgledamo dobro, osjećat ćemo se bolje. Možda ti je i dosadio tvoj izgled i vrijeme je za transformaciju! Nakon nje ćeš se odmah osjećati kao nova osoba.

9.Češće počni govoriti „da, može“
Kada netko nešto predloži, pristani. Osim ako je nešto ilegalno, opasno ili štetno za tebe i tvoje zdravlje. Sve ostalo – da, može.

10.Pronađi način za upoznati nove ljude
Postoji puno načina kako možeš upoznati nove ljude! Upiši se na neku novu aktivnost, kreni sama na koncerte, priđi ljudima kad si vani…

11.Redovito izlazi iz svoje komfor zone i radi nešto što inače nikad ne bi
Iako nam je ovo svima nešto što ne volimo raditi, kada odradiš tu stvar od koje bježiš, osjećat ćeš se odlično! Budi hrabra i kreni raditi stvari koje inače nikad ne bi. Primjerice odi pjevati na karaoke, razbacaj se na plesnom podiju u izlasku, javi se dečku koji ti se sviđa…

Zima Romantiziraj svoj život ove zime! 20 načina kako si možeš svakodnevicu učiniti ljepšom

12.Budi više spontana
Organiziranje i planiranje je odlično, ali ne možeš sve planirati, nekada treba biti i spontan. To su trenuci koji će biti zabavni.

13.Svaki tjedan ili svaki mjesec zadaj sama sebi neki izazov
Zadaj sama sebi izazove! Razmisli kakva osoba želiš biti, što ta osoba radi, čime se bavi, kakva je u društvu… i zadaj si izazove da postaneš više kao ona.

14.Smanji provođenje vremena na mobu, tv-u i laptopu
Manje u virtualnom svijetu, a više u realnom svijetu. Naravno da će ti život biti dosadan ako cijele dane samo gledaš tuđe živote, a ne živiš svoj. Pokreni se!

15.Osmisli ti romantični dejt za sebe i dečka
Uvijek se žalimo da nas dečki ne vode na wow spojeve, a tko kaže da ne možeš ti odvesti njega? Preuzmi vodstvo i osmisli dejt iz snova za vas. I to ne samo jednom! Nastavljaj predlagati sve one aktivnosti koje želiš raditi s dečkom, a koje on nikako da predloži tebi.

dosadan život učiniti zanimljivijim načini zabavan život kako imati zanimljiv život ideje za učiniti život zabavnijim zabavnija svakodnevica

Još vijesti