Selena Gomez i Taylor Swift

Naše nas najbolje frendice vide u najboljim i najgorim izdanjima, jer skupa prolazimo kroz sve one lijepe, ali i loše životne trenutke.

Iako izvana možda ne djelujemo tako, kad ostanemo same, radimo neke stvari koje bi dečkima mogle zvučati poprilično čudno.

U sljedećim stavkama koje ćemo navesti prepoznat će se svaka cura sa svojom best frendicom, a isto tako - mogao bi se iznenaditi i svaki dečko kad krene ovo čitati. 

1. Dijelimo osobne predmete

Znamo da ne bismo trebale dijeliti stvari poput ruževa, maskari, kistova za šminkanje ili pinceta. Ali to ne vrijedi kad imate najbolju prijateljicu. Naravno da ćete s njom podijeliti sve što možete pa uključivši i sve one osobne predmete koje se ponajviše tiču osobne higijene i nije ih preporučljivo zajednički koristiti.

2. Presvlačimo se jedna pred drugom

Dok se spremamo za van i smišljamo najbolje odjevne kombinacije, nemamo problema skinuti se jedna pred drugom. Pred najboljom frendicom nemamo srama prošetati u grudnjaku i gaćama. Nema tu ničeg seksualnog, prijateljica vam je poput sestre.

3. Jedna drugoj glumimo kozmetičarke

Volimo se skupa šminkati, ali isto tako ćemo pomoći jedna drugoj ako se pojave kakvi problemi poput prišteva, mitesera ili uraslih dlaka. Ne samo da ćemo pomoći riješiti uraslu dlaku, uskočit ćemo jedna drugoj i za cijelu depilaciju, ako treba i podijelit ćemo sve savjete i otkrića o skincare rutinama.

4. Opuštene smo dok smo skupa

Dok smo skupa – ne uvlačimo trbuhe, nije nam problem ako smo raščupane i bez šminke. Ne osjećamo se neugodno ako malo više popijemo ili pojedemo pa čak i ako koja podrigne. Da, dok smo skupa, opuštene smo jednako kao i dečki.

5. Povjeravamo si intimne teme

Volimo pričati o mjesečnicama – kad bi trebale doći, jesu li bolne. Pričamo o svim promjenama na tijelu, prvim intimnim iskustvima, jer među bliskim frendicama nema tajni.

6. Tračamo dečke

Da, volimo prokomentirati dečke o kojima sanjamo, dečke s kojima jesmo, ali i skupa otračati bivše i podsjetiti se koliko su bili loši i zašto nam je bolje bez njih.

7. Provjeravamo jedna drugu kako mirišemo

Prave prijateljice uvijek si sve govore pa tako im neće biti problem pomirisati pazuh ili provjeriti miris zadaha jedna drugoj. Naravno da će ti best frendica reći da smrdiš na onaj luk koji si jučer navečer pojela i da ne možeš takva ići na spoj.

8. Plačemo zajedno

Bilo da zajedno gledamo tužan film ili da jedna od nas prolazi kroz bolan prekid, jednostavno si ne možemo pomoći – ako plače jedna, krene odmah i druga. Lakše je plakati u dvoje.

9. Sanjamo skupa 

Skupa kujemo planove za budućnost: gdje ćemo biti, što ćemo raditi i kako će nam izgledati vjenčanje. Da, zasigurno ne ćemo pričati s našim dečkima o tome kakva nam se vjenčanica sviđa, jer bismo ispale čudne, ali vrlo ćemo rado o tome govoriti s najboljim frendicama. 

čudne stvari koje rade prijateljice ženska prijateljstva čudne stvari koje radimo s bff best frendice

Još vijesti