Problemi u vezi

Pojedine muške osobnosti mogu uništiti vezu. Pogotovo kada su u pitanju osobnosti koje ili konstantno bježe od problema ili da nikako ne mogu riješiti već žele dokazati da su oni jači i moćniji u vašem odnosu.

Nemaju svi dečki ove osobnosti zbog kojih dolazi do čestih svađa u odnosima. No, neki su zaista specifični i imaju karakter koji često samo izaziva dodatne svađe do kojih inače ne bi došlo. Kako piše Your Tango, ovih 5 osobnosti kod dečki su baš specifične jer nikada zapravo ne zaustave svađu, već samo započnu novu, bilo to namjerno ili ne. Dok drugi rješavaju probleme na drugi način, ovih 5 ih dodatno započinje, a samim tim se i uništava veza, kao i ljubav između dviju osoba.

1.Povučeni
Povučeni dečki znaju eskalirati, a onda se povuku i ne žele nastaviti raspravu. Zbog svoje samozatajnosti, odbijaju bilo kakvu suradnju ili komunikaciju, ali znaju često započeti svađu. Kod njih je najgore to što naposljetku ne žele riješiti problem, već u potpunosti izbjegavaju nesuglasice.

2.Jaki na riječima
Jaki na riječima, ili verbalni napadači često pokrenu svađu i naprave problem, a svađa s njima ode u predalekom smjeru. Sve se svodi na kritiziranje i osuđivanje jedno drugog, a i ti dečki koji su jaki na riječima nikada neće priznati svoju krivicu.

via GIPHY

 

3.Oni koji sve izbjegavaju
Dečki koji izbjegavaju sve da dođe do sukoba ih također često izazivaju. Ne postoji veza u kojoj ne dolazi do nesuglasica, a ako i postoji, ta veza nije zdrava. Dečki koji izbjegavaju sve probleme često glume pa zbog toga dolazi do svađe jer ne žele curama reći što točno misle kako ne bi došlo do rasprave koju cijelo vrijeme pokušavaju izbjeći.

Optička iluzija Zašto još uvijek nisi pronašla ljubav? Što prvo uočiš na ovoj slici će ti otkriti razlog

4.Popravljači problema
Ovi dečki za svaki problem imaju neko rješenje. To rješenje, u većini slučajeva, nije dobro rješenje pa to još dodatno uzrokuje svađu. Oni misle da je njihovo rješenje automatski popravilo sve nesuglasice kako bi raspravu priveli kraju, a zapravo ju još dodatno i pojačaju.

via GIPHY

 

5.Oni koji na kraju uvijek prvi popuste
To su oni dečki koji na kraju uvijek priznaju da su oni krivi, bez obzira na to jesu li zaista. Zapravo su jako bojažljivi i zbog toga što laku popuštaju, samo nastaju nove svađe u vezi jer ne žele riješiti problem, već ga samo žele zaustaviti na način da priznaju krivicu.

Dečko Nije sve u izgledu! 15 sitnica koje će nekoga tko nije jako zgodan ipak učiniti neodoljivim

Dečko Njima nikada nećeš biti prioritet: 4 tipa dečki kojima veza i cura nikada nisu na prvom mjestu

veza svađe osobnosti uzrokovanje svađa tipovi osobnosti kod dečki

Još vijesti