Shrek

Ponekad nam se čini kao da su naši dečki s druge planete. Oni jednostavno puno toga u vezi nas ne vide, ne čuju niti ne primjećuju.

Mi si damo truda da sve na nama bude lijepo i savršeno. To radimo zbog vlastitog samopouzdanja, ali nećemo se lagati – to radimo isto tako kako bismo bile privlačne suprotnom spolu.

Oko čega se mi to trudimo i što to dečki s druge strane, u velikoj većini slučajeva (čast izuzecima) ne primjećuju?

1. Naš makeup

Možda ste već to i doživjele. Dečko vas je vidio nenašminkanu i nije spominjao apsolutno ništa, dokle vi niste same natuknule da ste bez trunke makeup-a. On vam je tada rekao da nije primijetio, a vi ste pomislile kako vas laže. Dečki ne primjećuju našu šminku, pogotovo ako nosite nude nijanse i nude tonove. Možda ste vi potrošile pola sata života na sređivanje, ali njima je to sve isto, kao da ste i bez šminke. Jedina šminka na vašem licu koju je on u stanju primijetiti jesu crveni ili ruževi zagasitije nijanse, smokey eyes ili neke druge živopisne i eklektične boje na očima.

2. Male promjene frizure

Naši dečki bi primijetili jedino da odrežemo kosu kao Matovilka ili Rapunzel. Šišanje vrhova ili odlazak na pramenove, nešto je što će proći ispod njihovih radara. Oni vole našu kosu, ali takve sitne promjene njihov mozak nije u stanju detektirati. Gdje će on primijetiti ako ste od ravno podšišane kose prešli na stepenasto ošišanu? Njemu se sviđa to što vidi pred sobom, ali neće biti svjestan kako ste možda baš danas bile u frizerskom salonu. 

3. Obrve

Mi cure znamo da obrve imaju moć naglašavanja i oblikovanja našeg lica. I dok mi možemo provesti minute i sate pokušavajući postići željeni oblik, dečki zapravo neće primijetiti naš trud. Valjda bi primijetili naše obrve, jedino da ih skroz obrijemo ili pak da ih pustimo da zarastu i da od dvije imamo jednu. Sve ostalo prolazi ispod njihovih radara.

4. Nokti

Dečke jednostavno nije briga za našu manikuru. I dok mi uživamo u tim malim umjetničkim dijelima na našim noktima, činjenica je da od suprotnog spola nećete dobiti kompliment: „Joj, odlična ti je manikura“. Dečki vole vidjeti lijepe nokte, bili oni dugi ili kratki, ali ne uzbuđuju se toliko oko uređivanja. Ne primjećuju nokte, osim ako oni nisu eventualno prljavi ili izgriženi.

 

@danspraggofficial Yeah look nice babe…. #couplescomedy #relationship #relatable shout out to the 🐐 @Samthompsonuk ♬ original sound - Samthompsonuk

 

5. Vještine slaganja boja

Dok se mi brinemo kako uskladiti boje u našim odjevnim kombinacijama, dečki to neće vidjeti niti pohvaliti. Jedino što će oni vidjeti stoji li vam ta haljina, traperice ili majica dobro i kako naglašavaju vaše tijelo. Boje bi primijetili eventualno da obučete kakvu živopisnu kombinaciju sastavljenu od neonskih i kričavih boja.

Razmišljanje Psihologinja podijelila savjete kako pronaći pravu ljubav: Pet pravila koja biste mogli primijeniti

6. Nove cipele

Pored vaših očiju, lica, kose i drugih tjelesnih atributa, rijetko koji dečko će spuštati pogled ispod vaših koljena. Osim ako baš nemaju poseban fetiš na cipele, većina frajera neće primijetiti kakve štikle ili tenisice nosite. Nemojte očekivati da ćete dobiti pohvalu ako ste kupile nove.

7. Celulit ili strije

Možda se vi osjećate nesigurno zbog toga i kupujete razne kreme. No dečki nikad nisu toliko kritični prema nama, koliko mi možemo biti same prema sebi. Ako vas neki dečko smatra lijepom i privlačnom, neće ga smetati ni strije ni celulit, ni višak ili manjak kilograma. Njemu ste super baš takve kakve jeste i to je slatko. 

 

stvari koje dečki ne primjećuju stvari koje muškarci ne primjećuju cure se trude dečki ne obraćaju pažnju

Još vijesti