Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi

Iako postoje neka razmišljanja da se dečki boje inteligentnih cura i da se pored njih osjećaju ugroženo, takve stavove možemo svrstati u kategoriju mitova.

Pa ne ćemo se praviti glupe da bismo osvojile frajera, ako smo pametne i sposobne. Dečki koji su samouvjereni i sigurni u sebe i svoje sposobnosti, trebat će jednako pametnu i inteligentnu osobu za vezu. Izbjegavajte one koji se osjećaju ugroženo ako ste uspješnije od njega u bilo kojem području.

Donosimo vam nekoliko razloga zašto frajeri padaju na pametne cure i zašto inteligencija može biti itekako privlačna.

1. Uvijek zanimljive rasprave

Inteligentne cure najčešće imaju široko znanje i razumiju se u različite teme. Dečki to vole, jer se s njima mogu upustiti u razgovore o svemu i svačemu, razgovore koji su poticajni, koji će ih natjerati na razmišljanje ili iz kojih će nešto naučiti. 

2. Samostalnost

Koliko god da smo kroz bajke naučile da postoje prinčevi i vitezovi koji spašavaju princeze u nevolji, toliko to baš nije tako u stvarnom životu. Naravno da dečki vole pomagati svojim curama, ali isto tako ne vole one koje su previše ovisne o njima. Dečki se umore od glumljenja heroja i u stvarnom životu, itekako se dive curama koje se znaju pobrinuti same za sebe.

3. Samopouzdanost

Inteligentne cure zrače samopouzdanjem. One se osjećaju ugodno u vlastitoj koži, znaju tko su, što su i koliko vrijede. Svjesne su svojih mana, ali su ih prihvatile činjenicu da nitko nije savršen i ne treba im muškarac od kojeg će svakog dana tražiti potvrdu o svom dobrom izgledu i o tome izgledaju li debelo u nekoj haljini ili hlačama.

4. Inspiracija i motivacija

Dečki mogu biti inspirirani inteligentnim curama koje ostvaruju neka postignuća u svojem životu. Kad pored sebe imaju takve cure, to im može biti dobra motivacija i podrška da se i sami pokrenu i teže boljem.

5. Sloboda

Inteligentne cure ne guše svoje dečke s previše pažnje, već ih puštaju da se posvete drugim važnim stvarima koje vole, bez imalo ljubomore. Iako voli svog dečka, pametna cura ima svoje ciljeve u životu, a isto tako - ima i drugih ljudi do koje joj je stalo i koje neće zanemariti. 

6. Potpora

Svi u životu imamo loše trenutke, u kojima nam je potrebna podrška najbližih. Inteligentna djevojka znat će razumjeti situaciju, razloge i okolnosti te će u skladu s tim znati dati najbolji savjet i biti najbolja podrška.

7. Izazov

Dečki vole inteligentne djevojke, jer pored njih mogu postati najbolje verzije sebe. Nije lako osvojiti inteligentnu curu, a kasnije u vezi ona uvijek postavlja neku vrstu ciljeva i izazova zbog kojih oboje partnera u vezi izvlače ono najbolje od sebe i rastu kao osobe. 

 

 

 

 

dečki i inteligentne cure muškarci i inteligentne žene vole li dečki inteligentne cure vole li muškarci inteligentne djevojke

Još vijesti