Crvena ruža

Stiže nam još jedno Valentinovo. No što ako solirate? Gdje god da se okrenete oko sebe, sve neki sretni parovi, koji kuju planove za praznik zaljubljenih.

Realno, Valentinovo je dan kao i svaki drugi, a vi se možete odlično provesti, usprkos tome što ste solo. Čak i ako je Valentinovo praznik zaljubljenih, to uopće ne znači da morate biti zaljubljene u drugu osobu. Možete biti zaljubljene i u sebe same.

Kako one koje volimo želimo i nečim počastiti, bilo bi uredu da onda na taj dan sebe počastite nečim dobrim.

1. Uživajte u tretmanu ljepote

Taj tretman možete napraviti kod kuće, zašto se ne bi opustile uz kakvu kupku i priredile same sebi spa u kućnoj radinosti. No, možete se naručiti i u kakav kozmetički salon na manikuru, pedikuru, masažu ili već nešto što vam padne na pamet.

2. Kupite si same bombonjeru i cvijeće

Da, na Valentinovo se poklanjaju čokolade, bombonjere i cvijeće. No, koliko cura bude pomalo razočarano kad joj dečko kupi čokoladu koju uopće ne voli ili pokloni kakav cvijet na čiji je miris alergična. Pa nije li bolje da si same odaberete ono što volite?

3. Pogledajte kakvu komediju ili idite na večer stand-up komedije

Ako ste same i pomalo tugaljive, jedan od najboljih načina za podizanje raspoloženja je smijeh. Odaberite kakvu dobru filmsku komediju ili ako imate priliku, izađite na kakvu večer stand-up komedije i nasmijte se do suza.

4. Organizirajte aktivnosti s frendicom ili frendicama koje su isto solo

Mogućnosti su nebrojene. Možete otići do slastičarne, možete otići do restorana, u kino ili možete jednostavno organizirati druženje doma. Za dobru zabavu, curama nisu potrebni dečki.

5. Idite u shopping

Zašto se ne biste počastile nekim novim odjevnim predmetom ili možda kakvim makeup proizvodom ili parfemom koji si već dugo želite priuštiti, jer jednostavno miriši božanstveno.

6. Volite sebe

Razmazite se i jednostavno radite ono što vas čini sretnima. Lijepo je biti dobra prema sebi, jer ljubav prema sebi jedan je od najvažnijih aspekata u životu.

solo za valentinovo što za valentinovo ako si solo biti samac na valentinovo kako se provesti za valentinovo

Još vijesti